Academy

Schrijf je in voor de OH Leuven Paasstage

OH Leuven Banqup Academy organiseert in de paasvakantie een voetbalstage voor alle jeugdspelers geboren tussen 2010 en 2018.

Inschrijven

Klik hier

OH Leuven Banqup Academy organiseert in de paasvakantie een voetbalstage voor alle jeugdspelers geboren tussen 2010 en 2018. Spelertjes van U6 zijn dus ook meer dan welkom. We bieden voetbalplezier aan onder leiding van onze kwalitatieve OH Leuven coaches.

De OH Leuven paasstage vindt plaats van maandag 8 april tot en met vrijdag 12 april in het Jeugdvoetbalcentrum in Kessel-Lo (Domeinstraat 61). Deelnemers krijgen kwalitatieve en leuke trainingen onder begeleiding van OH Leuven Academy trainers.

De trainingen starten om 9u en eindigen om 16u. We voorzien opvang van 8u tot 17u. Tijdens de middag wordt er een heerlijke warme maaltijd voorzien. Versnaperingen tussen de trainingen door helpen de spelertjes hun batterijen op te laden.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 225 euro. Wees er snel bij, want er is slechts plaats voor 100 spelers! De inschrijving is pas definitief wanneer we het correcte bedrag hebben ontvangen. Voor vragen kan je steeds terecht via jeugd@ohl.be.

Klik op de button hieronder en schrijf je in!

Koop je abonnement