Visibility & Partnerships

Vragen?

Mail ons

VISIBILITY

 

Dagelijks trachten we van OH Leuven een sterk merk te maken met een grote focus op innovatie en duurzaamheid. OH Leuven is vandaag veel meer dan alleen een eerste elftal. Naast een ambitieuze eersteklasser, kan je er één van de grootste en vooruitstrevendste jeugdacademies terugvinden net als een toonaangevende damesploeg in de Scooore Super League en een zeer ambitieus E-sportsteam in de ePro League. Daarnaast zorgen we dagelijks voor een positieve impact op de lokale gemeenschap met onze uitstekende communitywerking.

Op wedstrijddagen zijn uiteraard alle ogen gericht op de wedstrijd, die wordt beleefd door de supporters in het stadion en live wordt bekeken door de fans thuis. Hierdoor zijn onze wedstrijden de ideale manier om u, uw bedrijf of uw merk in de kijker te plaatsen.

Vandaag bieden we tal van mogelijkheden aan in en rond het stadion: LED-Scorebord, LED boarding, wedstrijdpartnership, 3D-matten, vaste boarding, digitale reclame, …

PARTNERSHIPS

 

Met de hulp van King Power Group hebben we ons de afgelopen jaren volledig hervormd, vernieuwd en voorbereid zodat we klaar zijn voor de toekomst. Met ons ambitieus en allesomvattend ‘Club Of The Future’-project willen we de voetbalclub op een innovatieve manier runnen in elke geleding. Dit gaat onder andere over fanbeleving, sportieve aanpak, bestuur, communitywerking… Als businessklant staat u op de eerste rij om actief aan deze transitie deel te nemen.

Op OH Leuven zit u op de eerste om uw naamsbekendheid op te bouwen en uw eigen verhaal aan al onze fans en uw potentiële klanten te vertellen. Alsook brengen we een breed netwerk van ondernemers en bedrijven samen tijdens de diners in de seatsruimte en bij de exclusieve evenementen van onze netwerkclubs. Daarnaast genieten onze partners een pak visibiliteitsmogelijkheden in ons stadion.

Maar we gaan verder dan de traditionele sportsponsoring. Innovatieve activaties, aanspreken van welomlijnde doelgroepen via onze ruime databank, specifieke acties langs onze social mediakanalen…

Wij helpen bedrijven bij hun marktpositionering en het uitbouwen van een breed, sterk netwerk van ondernemers en bedrijven.

CONTACTEER ONS

Geïnteresseerd in wat OH Leuven voor u of uw bedrijf kan betekenen? Neem contact op via commercieel@ohl.be en wij helpen u met plezier verder.

Koop je abonnement