Mobiliteit

Met de fiets

Kom je met de fiets naar het King Power at Den Dreef Stadion? Je kan je fiets veilig stallen aan onze uitgebreide fietsenparking aan de Kardinaal Mercierlaan 46, in de schaduw van het stadion.

Gelieve gebruik te maken van deze fietsenparking, om overlast voor de buurtbewoners te beperken.

Met het openbaar vervoer

Via het openbaar vervoer zijn er verschillende mogelijkheden om af te zakken naar het King Power at Den Dreef Stadion. Er zijn verschillende bushaltes van De Lijn vlak aan het stadion. De dichtstbijzijnde zijn halte Leuven Naamsepoort en halte Leuven Redingenhof.

Uiteraard kan je ook altijd met de trein komen als je van verder komt. Zo is het treinstation van Heverlee op 6 minuten wandelen van het stadion. Van het treinstation van Leuven tot het stadion is het 10 minuutjes met de bus.

De Lijn: klik hier en plan je route.
NMBS: klik hier en plan je route

Met de wagen

Kom je met de auto naar het King Power at Den Dreef Stadion, vermijd dan zeker de directe omgeving van het stadion. Dit zowel om de doorstroming te verbeteren als om de overlast voor de buurtbewoners te beperken. De parking aan de Kardinaal Mercierlaan is uitsluitend voor de business klanten van OH Leuven. De club biedt twee alternatieven aan, op wandelafstand van het stadion.

Parking Imec/Kapeldreef aan de Arenberg lll toren is gratis en bevindt zich op 15 minuten wandelafstand van het stadion. Hier zijn 750 parkingplaatsen beschikbaar en is gratis.

Adres: Kapeldreef 60, 3001 Heverlee

Parking Philipssite is betalend en bevindt zich op 10 minuten wandelafstand van het stadion. Deze parking heeft een capaciteit van 1150 plaatsen. Bekijk de tarieven hier.

Adres: Philipssite 2, 3001 Heverlee

FAQ

Waar kan ik mijn fietshelm achterlaten?
Het is niet mogelijk om uw helm achter te laten aan het stadion. We raden aan om je helm mee vast te maken aan je fiets. Deze mag namelijk niet het stadion binnen.

Wat zijn de dichtstbijzijnde bushaltes?
Er zijn twee bushaltes dichtbij:
1) Leuven Naamsepoort (bekijk de bushalte hier)
2) Leuven Redingenhof (bekijk de bushalte hier)

Zijn de particuliere parkings betalend of gratis?
De parking Philipssite is betalend (bekijk de tarieven hier). De parking Kapeldreef is gratis.

Zijn er parkeerplaatsen voor mensen met een handicap?
Op de parking aan de Kardinaal Mercierlaan zijn parkeerplaatsen voorzien voor andersvaliden. U kan voor een van deze plaatsen een aanvraag sturen naar ticketing@ohl.be. Daarna kan u naargelang de beschikbaarheid een plaats reserveren.

Koop je abonnement