Visie & missie

Visie

De communitywerking van OH Leuven wil een positieve impact hebben op de lokale gemeenschap door de kracht van voetbal en de werking van OH Leuven te gebruiken als hefboom bij het aanpakken van lokale maatschappelijke uitdagingen.

 

Missie

We zijn een open voetbalclub. Iedereen is welkom en moet de kans krijgen om op zijn of haar manier deel uit te maken van de structurele werking van OH Leuven. Alle acties die we ondernemen, gebeuren steeds in samenwerking met de juiste lokale actoren. We willen een trouwe partner worden bij het aanpakken van lokale en maatschappelijke uitdagingen in Leuven, Oud-Heverlee en omstreken.

We motiveren, inspireren en creëren. Door de kracht van voetbal te gebruiken, motiveren we. Door zelf het voorbeeld te geven, inspireren we. Door kansen te geven aan mensen om zich te ontwikkelen, creëren we.

We weten wat er leeft buiten de muren van het stadion. Op basis van cijfers en de ondersteuning van experten bepalen we onze prioriteiten en acties. De data die we verzamelen, gebruiken we om onze werking te evalueren en bij te sturen. We denken op lange termijn. Wat we vandaag ondernemen, zal de toekomst van de club, de stad en zijn inwoners bepalen.

Koop je abonnement