Filter by

Krijg ik korting op een abonnement met mijn Uitpas?

Mensen met een Uitpas met kansentarief krijgen 80% korting op  hun abonnement voor seizoen ’23-’24. Mensen met een gewone Uitpas kunnen door een abonnement bij OH Leuven te kopen punten sparen op het uitpassysteem.

Hoe kan ik gebruik maken van het kansentarief? Ontdek het hier. Ontdek hier de omruilvoordelen (niet voor topwedstrijden).

Ballenjongens en -meisjes

Zorg samen met een team van ballenjongens voor een vlot wedstrijdverloop! Volg de wedstrijd langs de zijlijn en voorzie de spelers op een neutrale, vlotte en efficiënte manier van wedstrijdballen tijdens alle thuiswedstrijden van de A-kern, de Belgische U21 en eventuele vriendschappelijke- of gelegenheidswedstrijden. Stuur een mailtje naar info@ohl.be.

Ticketing

De Ticketing van OH Leuven zoekt gemotiveerde vrijwilligers die tijdens de thuiswedstrijden in het King Power at Den Dreef Stadion het departement kunnen bijstaan bij de verkoop van tickets en als aanspreekpunt bij onze helpdesk aan de ticketcontainer. Alle vrijwilligers ontvangen een mooie vergoeding. Stuur een mailtje naar ticketing@ohl.be.

Steward

Veiligheid is een belangrijk aspect bij voetbalwedstrijden. Daarom zoekt OH Leuven gemotiveerde stewards met een hart voor veiligheid. Op basis van je kennis krijg je een opleiding op de club. Deze opleiding wordt gespreid over een zaterdag en een zondag en start in december.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je naam, voornaam en een scan van je e-ID naar veiligheid@ohl.be.

Horecapersoneel

Een voetbalwedstrijd is niet af als er geen cola of frisse pint bij gedronken wordt. Om onze fans van de nodige verfrissing te voorzien, zoekt de club helpende handen voor de verschillende bars in het stadion. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding en de nodige opleiding. Horeca-ervaring is dus niet vereist. Stuur een mailtje naar events@ohl.be.

Parkeerwachter

Meer fans, betekent ook meer parkeergelegenheid. Om dit in goede banen te leiden, is OH Leuven op zoek naar gemotiveerde parkeerwachters. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding en een ticket voor de wedstrijd. Je zal wel de eerste tien minuten van de match missen. Stuur een mailtje naar veiligheid@ohl.be.

Aanvragen Regional Clubs/Academy

Gelieve voor alle aanvragen voor Regional Academy/Regional Clubs dit formulier in te vullen met de juiste gegevens. U ontvangt minstens 24 uur voor de wedstrijd uw ticket(s).

Aanvragen bondstickets

Gelieve voor alle aanvragen voor bondstickets via dit formulier in te vullen met de juiste gegevens. U ontvangt minstens 24 uur voor de wedstrijd uw ticket indien uw aanvraag goedgekeurd werd. Wij kunnen geen parking voorzien voor mensen met een bondskaart.

Aanvragen scouting

Gelieve voor alle scoutingsaanvragen dit formulier in te vullen met de juiste gegevens. U ontvangt minstens 24 uur voor de wedstrijd uw ticket indien uw aanvraag goedgekeurd werd. Wij kunnen geen parking voorzien voor scouting.

Hoe kan ik mijn abonnement doorgeven aan iemand anders?

Als u zelf niet naar de wedstrijd kan komen, mag u uw abonnement doorgeven aan iemand anders. Het is wel verplicht om uw abonnement naar een ticket om te zetten en deze op naam te zetten van de persoon die er wel mee binnen zal komen.

In onderstaande instructievideo vindt u de verschillende stappen hoe u uw abonnement via het ticketingsysteem kan doorgeven aan iemand anders.

 

Hoe zet ik geld op mijn abonnement?

Uw abonnement kan u gebruiken als betaalkaart. U legt deze op de kassa waarna de bediende ingeeft hoeveel u moet betalen. Hierna gaat dit bedrag van uw kaart af. U kan offline in het stadion aan onze oplaadpunten geld op uw kaart laten zetten of online via deze link.

Wanneer start de abonnementencampagne?

Als we play-offs spelen start de abonnementscampagne in de maand juni. Als we geen play-offs spelen start de abonnementscampagne in de maand april.

Hoe werkt de voorrangsperiode bij play-offs als abonnee?

Onze abonnees genieten van een voorrangsperiode bij play-offwedstrijden. Alle abonnementsplaatsen houden wij 1 week gereserveerd voor onze abonneehouders. Enkel u als abonnee kan dan een abonnement aankopen op uw vaste plek.

Kan ik een factuur aanvragen van mijn abonnement(en)?

Bij het afrekenen van uw abonnementen kan u aanduiden om een factuur aan te vragen. Aangezien wij tijdens de abonnementscampagne veel aanvragen krijgen vragen wij u om zeker een maand geduld te hebben om uw factuur te ontvangen. Heeft u dan nog steeds geen factuur gekregen? Gelieve dan een mail te sturen naar facturatie@ohl.be met het transactienummer in uw account op ons ticketingplatform.

Kan ik een reeds aangekocht abonnement van plaats veranderen?

Ja, maar hiervoor dient u langs te komen op het secretariaat. Wij moeten namelijk een nieuwe kaart afprinten. Indien u verhuist naar een vak met een hogere prijs dient u dit verschil ter plekke te betalen. Hiernaast rekenen wij ook een vaste kost aan voor de nieuwe kaart van 5 euro.

Je kan online je abo van plaats wisselen voor een wedstrijd. Bekijk hieronder de instructievideo.

 

Wat zijn de prijzen voor een abonnement?

Hieronder ziet u de aboprijzen van het seizoen 2023-2024.

Kan ik een terugbetaling krijgen van mijn abonnementen?

Neen. Wij werken niet met terugbetalingen van abonnementen. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij bekijken of een compensatie mogelijk is. Gelieve hiervoor contact op te nemen met ticketing@ohl.be.

Ik ben mijn abonnement verloren, wat nu?

Indien u uw abonnement verloren bent, kan u een nieuwe kaart komen ophalen aan het secretariaat van het King Power at Den Dreef stadion tijdens onze ticketing openingsuren. Wij rekenen een kost aan voor de abonnementskaart van 5 euro.

Hoeveel tickets kan ik aankopen?

U kan 15 tickets aankopen op ons ticketingsysteem. Vanaf 15 personen vragen wij om een mail te sturen naar ticketing@ohl.be en een formulier in te vullen met alle namen. De tickets worden dan betaald via factuur en later naar u verstuurd. Bij deze aanvragen vragen wij om ten minste een week voor aanvang van de wedstrijd een mail te sturen.

Kan ik mijn ticket doorgeven aan iemand anders?

Ja. Als u het ticket doorgeeft aan een ander persoon dient dit ticket op naam te staan van de persoon die binnenkomt met het ticket. In onderstaande instructievideo ziet u hoe u uw ticket kan doorgeven aan iemand anders.

Indien er een prijsverschil is zoals een ticket aan kindertarief dat aan een volwassene wordt doorgegeven, dient u het prijsverschil hiervan te verrekenen via ons ticketingsysteem. Omgekeerd gebeuren er geen terugbetalingen.

Kan ik op voorhand tickets reserveren?

U kan geen tickets op voorhand reserveren. Enkel voor groepen groter dan 50 personen kan dit aangevraagd worden. Gelieve dan een mail te sturen naar ticketing@ohl.be.

Vanaf wanneer kan ik een ticket aankopen?

Minstens één week voor aanvang van de wedstrijd komt de verkoop online. Houd zeker onze sociale media en ons ticketingplatform in de gaten om de meest recente ontwikkelingen hierover te volgen.

Kom ik in aanmerking voor een mindervalidetarief?

Mindervaliden kunnen aan een verlaagd tarief in onze mindervalidetribune naast het veld plaatsnemen, samen met hun begeleider. Gelieve uw mindervalidekaart door te sturen naar ticketing@ohl.be. U ontvangt dan een link om tickets te bestellen in de mindervalidetribune.

Ik heb een voucher gekregen bij een winactie,quiz… Hoe kan ik deze inwisselen?

Proficiat! U heeft een voucher verkregen en kan hierdoor genieten van een korting op een ticket voor een thuiswedstrijd van OH Leuven. In deze instructievideo vindt u een stappenplan over hoe u deze voucher kan inwisselen op ons ticketingplatform.

Hoe kan ik een factuur aanvragen via het ticketingplatform?

Bij het afrekenen van uw tickets kan u aanduiden om een factuur aan te vragen. U dient al uw bedrijfsgegevens in te vullen. Binnen een week zou u de factuur in uw mailbox moeten krijgen. Nog steeds geen factuur gekregen? Gelieve dan een mail te sturen naar facturatie@ohl.be.

Kan ik een aangekocht ticket van plaats wijzigen?

Ja. U kan zelf een aangekocht ticket van plaats wijzigen op ons ticketingplatform. Gelieve hiervoor de stappen te ondernemen die in volgende instructievideo geïllustreerd worden. Indien u uw plaats wijzigt naar een ander vak, kan het zijn dat u een prijsverschil moet betalen. Indien u uw plaats wijzigt naar een vak met een goedkoper tarief, kunnen wij geen terugbetaling voorzien.

*Instructievideo hoe kan ik een aangekocht ticket van plaats wijzigen?*

Kan ik een terugbetaling krijgen van mijn tickets?

Wij werken niet met terugbetalingen van tickets. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij bekijken of een compensatie mogelijk is. Gelieve hiervoor contact op te nemen met ticketing@ohl.be.

Wat zijn de openingsuren van ticketing aan het secretariaat van het King Power at Den Dreef stadion?

De Ticketing is open van maandag tot en met vrijdag telkens van 9u tot 12u en van 14u tot 17u, aan het secretariaat. Op wedstrijddag is het secretariaat gesloten, maar kunnen er tickets aangekocht worden aan onze ticketingcontainer aan onze hoofdingang B via de Kardinaal Mercierlaan.

Aan het secretariaat en aan de ticketingcontainer kan u met bancontact betalen. De openingsuren kunnen wijzigen in functie van de wedstrijden. Gelieve voor de recentste updates onze website te raadplegen.

Wat is combiregeling?

De combiregeling heeft betrekking tot hoogrisicowedstrijden. Hiervoor gelden de volgende maatregelen:

Op thuiswedstrijden kunnen tickets online worden aangekocht of aan het secretariaat van het King Power at Den Dreef Stadion tijdens de ticketing openingsuren. Op wedstrijddag is onze ticketingcontainer meestal gesloten.

Op uitwedstrijden kunnen tickets enkel aangekocht worden via supportersclubs. U kan geen tickets ter plaatse aankopen. Meer info over de supportersclubs vindt u hier. Eigen vervoer naar het stadion is niet toegestaan. U dient mee met de bus te reizen van een supportersclub.

Indien er geen combiregeling is gelden de volgende maatregelen:

Op thuiswedstrijden kunnen tickets online worden aangekocht of aan het secretariaat van het King Power at Den Dreef Stadion tijdens onze ticketingopeningsuren. Op wedstrijddag is onze ticketcontainer open voor ticketverkoop tot aan de start van de wedstrijd.

Op uitwedstrijden kunnen tickets online worden aangekocht of aan het secretariaat van het King Power at Den Dreef stadion tijdens onze ticketingopeningsuren. U kan ook tickets verkrijgen via de supportersclubs. U kan ook een ticket kopen ter plaatse. Eigen vervoer naar het stadion is toegestaan. U kan ook via een supportersclub met de bus naar het stadion.

Hoe kan ik meerdere tickets aankopen via het ticketingplatform?

Via ons ticketingplatform kan u online tickets aankopen voor alle thuiswedstrijden en niet-combiregeling uitwedstrijden. U kan enkel voor de wedstrijden die op het startscherm vertoond worden tickets bestellen.

In de instructievideo hieronder vindt u een uitgebreid stappenplan over hoe u tickets kan bestellen. Opgelet: Het KB ticketing verplicht ons om ieder ticket aan een unieke koper toe te wijzen. Elk ticket dient daarom op een andere naam te staan. Bij de knop ‘toewijzen’ kan u accounts aanmaken en aan een ticket toewijzen. Minderjarigen (-18) hoeven geen mailadres of telefoonnummer in te geven. Opgelet, er verschijnt wel een venster om het in te vullen, maar deze mag u leeg laten.

Bekijk hieronder de instructievideo.

Wat zijn de openingsuren van het secretariaat?

De openingsuren van het secretariaat vindt u hier.

Kan ik een factuur ontvangen van mijn kaartopladingen?

Ja, bezorg je facturatiegegevens aan het oplaadpunt. Het is enkel mogelijk om een factuur op te maken wanneer de betaling van je oplading al voltooid is.

Wat bij verlies van cashlesskaart/abonnement?

Je kan een nieuwe cashlesskaart aanvragen bij onze oplaadpunten. Mail naar ticketing@ohl.be om het saldo te laten overzetten naar je nieuwe kaart. Stuur hierbij je oude en nieuwe kaartnummer (nummers beginnend met 07).

Je kan een nieuwe abonnementskaart laten printen in het secretariaat tijdens de openingsuren of op wedstrijddagen aan onze ticketingcontainer. Hiervoor rekenen we een administratieve kost aan van €5. We zetten het saldo van je oude kaart automatisch over naar je nieuwe kaart.

Hoe kan ik het saldo van mijn cashlesskaart helemaal opgebruiken?

Je kan je saldo op 0 krijgen door met deelbetalingen je consumptie te betalen. Met een tweede cashlesskaart betaal je vervolgens het restsaldo.

Hoe kan ik mijn cashlesskaart/abonnement opladen?

 • Via de Starnet Cashless App
 • Via de oplaadpunten in het King Power at Den Dreef Stadion:
  • Via bancontact – in alle kantines
  • Via cash (tot 1u30 na einde wedstrijd)
   • T1 tweede verdiep
   • T1 Extra Time
   • T3 De Jee
   • T3 tweede verdiep
   • T4

Hoe kan ik het saldo van mijn cashlesskaart/abonnement raadplegen?

Download hier de OH Leuven App via App of Play Store en registreer je cashlesskaart/abonnement.

Hoe kan ik als abonnee een gratis ticket claimen?

Hoe kan ik een aangekocht ticket doorgeven aan iemand?

Ik ben mijn ticket vergeten, wat nu?

Je vindt je ticket terug in je ticketing account. Ga naar “uw account” en klik op het ticket dat je wil downloaden. Kies “ticket downloaden”.

Je kan ook met je identiteitskaart en/of bevestigingsmail naar de ticketingcontainer gaan, waar één van onze medewerkers je ticket kan printen.

Er is iets tussengekomen en kan uiteindelijk toch niet komen, krijg ik mijn geld terug?

Aangekochte tickets worden nooit terugbetaald.

Kan ik toegang krijgen met mijn ticket op mijn gsm?

Ja dit gaat. Tickets kan je ook verzamelen in je Apple Wallet.

Wanneer is de fanshop open?

Je vindt de openingsuren van de fanshop hier. Op wedstrijddag opent de fanshop anderhalf uur voor de aftrap.

Krijg ik nog Horeca-Boekjes?

Je kan vanaf nu voor al je fanvoordelen naar ons fanvoordelenplatform surfen. Met de OH Leuven fanvoordelen scoor je de scherpste deals voor heel wat leuke activiteiten/arrangementen. Ga naar het platform.

Wat is een familieabonnement?

Een familieabonnement houdt in dat je in tribune 128-129 een abonnement voor volwassenen kan aankopen aan €285 en je hier tot drie abonnementen voor kinderen onder de 18 jaar gratis bij krijgt.

Kan ik een factuur krijgen van mijn betaalkaart?

Ja, aanvraag via facturatie@ohl.be. Je kan een factuur bekomen na het invullen van het formulier “cashless factuur”.

Wanneer/waar kan ik geld op mijn abonnement zetten?

Dit kan tijdens wedstrijden aan alle oplaadpunten of registreer je kaart via de OH Leuven app.

Wat gebeurt er met het geld op mijn abonnement van vorig seizoen?

Je saldo blijft geldig op de oude kaart en kan opgebruikt worden. Je kan ook een mail sturen naar ticketing@ohl.be om je saldo te laten overzetten naar je nieuwe abonnementskaart.

Zijn er parkeerplaatsen voor mensen met een handicap?

Op de parking aan de Kardinaal Mercierlaan zijn parkeerplaatsen voorzien voor mindervaliden. Je kan voor een van deze plaatsen een aanvraag sturen naar ticketing@ohl.be. Daarna kan je naargelang de beschikbaarheid een plaats reserveren.

Waar kan ik gratis parkeren?

Parkeren kan gratis op Parking Imec (Kapeldreef 60). Als je gebruik wilt maken van onze parkings vlak aan stadion, neem dan contact op met commercieel@ohl.be.

 

Wat zijn de dichtstbijzijnde bushaltes?

Er zijn twee bushaltes dichtbij:
1) Leuven Naamsepoort (bekijk de bushalte hier)
2) Leuven Redingenhof (bekijk de bushalte hier)

Waar kan ik mijn fietshelm achterlaten?

Het is niet mogelijk om uw helm achter te laten aan het stadion. We raden aan om je helm mee vast te maken aan je fiets. Deze mag namelijk niet het stadion binnen.

Matchday info

Koop je abonnement