fbpx

Filter by

Vouchers & Tickets claimen

 • Ik heb een voucher gekregen of gewonnen. Hoe kan ik deze inwisselen?

Proficiat! Met deze voucher kan je genieten van een korting op een ticket voor een thuiswedstrijd van OH Leuven. In deze instructievideo vindt u een stappenplan over hoe u deze voucher kan inwisselen op ons ticketingplatform.

 • Hoe kan ik als abonnee een gratis ticket claimen?

Speciale tickettarieven

 • Kom ik in aanmerking voor een mindervalidetarief?

Mindervaliden kunnen aan een verlaagd tarief in onze mindervalidetribune naast het veld plaatsnemen, samen met één begeleider. Gelieve je mindervalidekaart door te sturen naar ticketing@ohl.be. Je ontvangt dan een link om tickets te bestellen in de mindervalidetribune.

 • Krijg ik korting op een ticket met mijn Uitpas? 

Mensen met een Uitpas met kansentarief krijgen 80% korting bij aankoop van een ticket. Mensen met een gewone Uitpas kunnen door een ticket bij OH Leuven te kopen punten sparen op het uitpassysteem. Dit kan enkel als je langskomt aan het secretariaat in Tribune 3 van het stadion.

Je kocht een ticket, maar kan toch niet komen. Wat nu?

 • Kan ik een terugbetaling krijgen van mijn tickets?

Wij werken niet met terugbetalingen van tickets. In uitzonderlijke gevallen kunnen wij bekijken of een compensatie mogelijk is. Gelieve hiervoor contact op te nemen met ticketing@ohl.be.

 • Kan ik mijn ticket doorgeven aan iemand anders?

Ja, als je het ticket doorgeeft aan een ander persoon dient dit ticket op naam te staan van de persoon die binnenkomt met het ticket. Indien er een prijsverschil is zoals een ticket aan kindertarief dat aan een volwassene wordt doorgegeven, dient u het prijsverschil hiervan te verrekenen via ons ticketingsysteem. Omgekeerd gebeuren er geen terugbetalingen. Bekijk alle stappen in deze instructievideo:

Tickets aankopen

 • Vanaf wanneer kan ik een ticket aankopen?

Minstens twee weken voor aanvang van de wedstrijd komt de verkoop online. Houd zeker onze sociale media en ons ticketingplatform in het oog om de meest recente ontwikkelingen hierover te volgen.

 • Kan ik op voorhand tickets reserveren?

Je kan geen tickets op voorhand reserveren, enkel voor grote groepen kan dit aangevraagd worden. Gelieve dan een mail te sturen naar ticketing@ohl.be.

 • Hoe kan ik meerdere tickets aankopen via het ticketingplatform?

Het KB ticketing verplicht ons om ieder ticket aan een unieke koper toe te wijzen. Elk ticket dient daarom op een andere naam te staan. Bij de knop ‘toewijzen’ kan je accounts aanmaken en aan een ticket toewijzen. Minderjarigen (-18) hoeven geen mailadres of telefoonnummer in te geven. Opgelet, er verschijnt wel een venster om het in te vullen, maar deze mag je leeg laten. Bekijk hieronder de instructievideo.

 

 

 

 

 

 

Speciale abonnementstarieven

 • Krijg ik korting op een abonnement met mijn Uitpas? 

Mensen met een Uitpas met kansentarief krijgen 80% korting bij aankoop van hun abonnement voor seizoen ’23-’24. Mensen met een gewone Uitpas kunnen door een abonnement bij OH Leuven te kopen punten sparen op het uitpassysteem. Dit kan enkel als je langskomt aan het secretariaat in Tribune 3 van het stadion.

Hoe kan ik gebruik maken van het kansentarief? Ontdek het hier. Ontdek hier de omruilvoordelen (niet voor topwedstrijden).

 • Kom ik in aanmerking voor een mindervalidetarief?

Mindervaliden kunnen aan een verlaagd tarief in onze mindervalidetribune naast het veld plaatsnemen, samen met één begeleider. Hiervoor dien je je mindervalidekaart door te sturen naar ticketing@ohl.be. Je ontvangt dan een link om tickets te bestellen in die tribune.

 • Wat is een familieabonnement?

Een familieabonnement houdt in dat je in Tribune 128 – 129 een abonnement voor één volwassene kan aankopen en je hier tot 3 abonnementen voor kinderen onder de 18 jaar gratis bij krijgt.

Abonnement ’24 – ’25

 • Wanneer start de abonnementsverkoop voor ’24 – ’25?

Dit is nog niet beslist en zal later gecommuniceerd worden van zodra de startdatum bekend is.

 • Wat zijn de prijzen van een abonnement van seizoen ’24 – ’25?

De prijzen voor komend seizoen zijn nog niet vastgelegd.

 • Hoe verleng ik mijn abonnement voor seizoen ’24 – ’25?

In deze instructievideo ontdek je hoe je als huidige abonnee je abonnement kan verlengen voor volgend seizoen. In deze instructievideo ontdek je hoe je als nieuwe abonnee een abonnement kan aankopen.

 • Hoe werkt de voorrangsperiode voor abonnees?

Alle abonnementsplaatsen van abonnees houden wij een bepaalde tijd gereserveerd. Enkel die abonnees kunnen in die periode een abonnement aankopen op deze specifieke plaatsen.

 • Kan ik een reeds aangekocht abonnement van plaats veranderen?

Ja dit kan, maar hiervoor moet je langskomen op het secretariaat aan het stadion. Je moet namelijk je nieuwe abonnementskaart komen afhalen. Indien je verhuist naar een vak met een hogere prijs, dien je dit verschil ter plekke te betalen. We rekenen ook een administratieve kost aan van 5 euro voor de nieuwe kaart.

 • Krijg ik nog Horeca-boekjes bij aankoop van mijn abonnement? 

Je kan vanaf nu voor alle voordelen op ons fanvoordelenplatform terecht. Met de OH Leuven fanvoordelen scoor je de scherpste deals voor heel wat leuke activiteiten/arrangementen.

Ticketaanvragen

 • Aanvragen Regional Academy & Clubs

Voor alle aanvragen voor Regional Academy & Clubs kan je hier jouw tickets aanvragen voor een bepaalde wedstrijd. Gelieve alle gegevens van de ticketkopers correct in te vullen. Minstens 24 uur voor de wedstrijd zal je je ticket(s) ontvangen.

 • Aanvragen bondskaarten

Gelieve voor alle aanvragen voor bondskaarten dit formulier in te vullen met de juiste gegevens. U ontvangt minstens 24 uur voor de wedstrijd uw ticket indien uw aanvraag goedgekeurd werd. Wij voorzien geen parking voor mensen met een bondskaart.

 • Aanvragen scouting

Gelieve voor alle scoutingsaanvragen dit formulier in te vullen met de juiste gegevens. U ontvangt minstens 24 uur voor de wedstrijd uw ticket indien uw aanvraag goedgekeurd werd. Wij voorzien geen parking voor scouts.

Facturatie

 • Kan ik een factuur aanvragen van mijn abonnement? 

Bij het afrekenen van uw abonnementen kan u aanduiden om een factuur aan te vragen. Aangezien wij tijdens de abonnementscampagne veel aanvragen krijgen vragen wij u om zeker een maand geduld te hebben om uw factuur te ontvangen. Heeft u dan nog steeds geen factuur gekregen? Gelieve dan een mail te sturen naar facturatie@ohl.be met het transactienummer, dat vindt u in uw account op het ticketingplatform.

 • Hoe kan ik een factuur aanvragen via het ticketingplatform?

Bij het afrekenen van uw tickets kan u aanduiden om een factuur aan te vragen. U dient al uw bedrijfsgegevens in te vullen. Binnen een week zou u de factuur in uw mailbox moeten krijgen. Nog steeds geen factuur gekregen? Gelieve dan een mail te sturen naar facturatie@ohl.be.

 • Kan ik een factuur krijgen van mijn betaalkaart?

Ja, de aanvraag moet gebeuren via facturatie@ohl.be. Je kan een factuur bekomen na het invullen van het formulier “cashless factuur”.

Cashless Card

 • Hoe kan ik mijn cashlesskaart/abonnement opladen?

Dit kan via de OH Leuven App of via de oplaadpunten in het King Power at Den Dreef Stadion tijdens een thuiswedstrijd. In alle cafés kan dit met bancontact, enkel in de Jee in Tribune 3 en de Extra time in Tribune 1 kan dit met cash geld.

 • Hoe kan ik het saldo van mijn cashlesskaart/abonnement raadplegen?

Download hier de OH Leuven App via App Store of Play Store en registreer je cashlesskaart/abonnement.

 • Wat bij verlies van je cashlesskaart?

Je kan een nieuwe cashlesskaart aanvragen bij onze oplaadpunten. Mail naar ticketing@ohl.be om het saldo te laten overzetten naar je nieuwe kaart. Stuur hierbij je oude en nieuwe kaartnummer (nummers beginnend met 07).

Je kan een nieuwe abonnementskaart laten printen in het secretariaat tijdens de openingsuren of op wedstrijddagen aan onze ticketingcontainer. Hiervoor rekenen we een administratieve kost aan van €5. We zetten het saldo van je oude kaart automatisch over naar je nieuwe kaart.

 • Hoe kan ik het saldo van mijn cashlesskaart helemaal opgebruiken?

Je kan je saldo op 0 krijgen door met deelbetalingen je consumptie te betalen. Met een tweede cashlesskaart betaal je vervolgens het restsaldo.

 • Wat gebeurt er met het geld op mijn abonnement van vorig seizoen?

Je saldo blijft geldig op de oude kaart en kan opgebruikt worden. Je kan ook een mail sturen naar ticketing@ohl.be om je saldo te laten overzetten naar je nieuwe abonnementskaart.

Fanshop

 • Wanneer is de fanshop geopend?

Je vindt de openingsuren van de fanshop hier. Op wedstrijddag opent de fanshop anderhalf uur voor de aftrap.

Vrijwilligers

 • Ballenjongens en -meisjes

Zorg samen met een team van ballenjongens voor een vlot wedstrijdverloop! Volg de wedstrijd langs de zijlijn en voorzie de spelers op een neutrale, vlotte en efficiënte manier van wedstrijdballen tijdens alle thuiswedstrijden van de A-kern, de Belgische U21 en de Red Flames. Interesse? Stuur een mailtje naar info@ohl.be.

 • Ticketing

Ons ticketingteam zoekt gemotiveerde vrijwilligers die tijdens de thuiswedstrijden in het King Power at Den Dreef Stadion het departement kunnen bijstaan bij de verkoop van tickets en als aanspreekpunt bij onze helpdesk aan de ticketcontainer. Alle vrijwilligers ontvangen een mooie vergoeding. Stuur een mailtje naar ticketing@ohl.be.

 • Steward

Veiligheid is een belangrijk aspect bij voetbalwedstrijden. Daarom zoekt OH Leuven gemotiveerde stewards met een hart voor veiligheid. Op basis van je kennis krijg je een opleiding op de club. Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je naam, voornaam en een scan van je e-ID naar veiligheid@ohl.be.

 • Horecapersoneel

Een voetbalwedstrijd is niet af als er geen cola of frisse pint bij gedronken wordt. Om onze fans van de nodige verfrissing te voorzien, zoekt de club helpende handen voor de verschillende bars in het stadion. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding en de nodige opleiding. Horeca-ervaring is dus niet vereist. Stuur een mailtje naar events@ohl.be.

 • Parkeerwachter

Veel fans, dat betekent ook veel parkeergelegenheid. Om dit in goede banen te leiden, is OH Leuven op zoek naar gemotiveerde parkeerwachters. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding en een ticket voor de wedstrijd. Je zal wel de eerste tien minuten van de match missen. Stuur een mailtje naar veiligheid@ohl.be.

Mobiliteit

 • Waar kan ik gratis parkeren? 

Parkeren kan gratis op Parking Imec, Kapeldreef 60. Als je gebruik wilt maken van onze parkings vlak aan stadion, neem dan contact op met commercieel@ohl.be.

 • Wat zijn de dichtstbijzijnde bushaltes? 

Er zijn twee bushaltes vlakbij het stadion gelegen:
1) Leuven Naamsepoort (bekijk de bushalte hier)
2) Leuven Redingenhof (bekijk de bushalte hier)

 • Zijn er parkeerplaatsen voor mensen met een handicap?

Op de parking aan de Kardinaal Mercierlaan zijn parkeerplaatsen voorzien voor mindervaliden. Je kan voor een van deze plaatsen een aanvraag sturen naar ticketing@ohl.be. Daarna kan je naargelang de beschikbaarheid een plaats reserveren.

 • Waar kan ik mijn fietshelm achterlaten? 

Het is niet mogelijk om uw helm achter te laten aan het stadion. We raden aan om je helm mee vast te maken aan je fiets want die mag namelijk niet het stadion binnen.

Algemene abonnementsinfo

 • Kan ik met mijn abonnementskaart betalen?

Ja, je kan je abonnement gebruiken als betaalkaart. Je legt deze op de kassa van zodra de bediende ingeeft hoeveel je moet betalen. Hierna gaat dit bedrag van uw kaart af. Tijdens thuiswedstrijden kan je aan alle oplaadpunten in het stadion geld op je kaart laten zetten. Je kan ook hier de OH Leuven App downloaden en online geld op je kaart zetten.

 • Wat bij verlies van je abonnement?

Je kan een nieuwe cashlesskaart aanvragen bij onze oplaadpunten. Mail naar ticketing@ohl.be om het saldo te laten overzetten naar je nieuwe kaart. Stuur hierbij je oude en nieuwe kaartnummer (nummers beginnend met 07).

Je kan een nieuwe abonnementskaart laten printen in het secretariaat tijdens de openingsuren of op wedstrijddagen aan onze ticketingcontainer. Hiervoor rekenen we een administratieve kost aan van €5. We zetten het saldo van je oude kaart automatisch over naar je nieuwe kaart.

 • Kan ik een terugbetaling krijgen van mijn abonnementen?

Neen, wij werken niet met terugbetalingen van abonnementen. In uitzonderlijke gevallen kunnen we bekijken of er een compensatie mogelijk is. Hiervoor neem je best contact op met ons ticketingteam.

 • Hoe kan ik mijn abonnement doorgeven aan iemand anders?

Als je zelf niet naar de wedstrijd kan komen, mag je je abonnement doorgeven aan iemand anders. Het is verplicht om je abonnement om te zetten naar een ticket en deze op naam te zetten van de persoon die er wel mee binnen zal komen. In onderstaande instructievideo zie je hoe je je abonnement via het ticketingsysteem kan doorgeven aan iemand anders.

Tickets wijzigen van plaats

 • Kan ik een aangekocht ticket van plaats wijzigen?

Ja, je kan zelf een aangekocht ticket van plaats wijzigen op ons ticketingplatform. Indien je je plaats wijzigt naar een ander vak, kan het zijn dat je een prijsverschil moet betalen. Indien je je plaats wijzigt naar een vak met een goedkoper tarief, kunnen wij geen terugbetaling voorzien. Bekijk de verschillende stappen in de instructievideo:

Koop je abonnement