fbpx

Abonnement

Abonnement ’24 – ’25

 • Wanneer start de abonnementsverkoop voor ’24 – ’25?

De abonnementsverkoop start op vrijdag 10 mei 2024 om 09u00 zowel online als fysiek aan Den Dreef.

 • Wat zijn de prijzen van een abonnement van seizoen ’24 – ’25?

Alle prijzen voor komend seizoen vind je hier terug.

 • Hoe verleng ik mijn abonnement voor seizoen ’24 – ’25?

In deze instructievideo ontdek je hoe je als huidige abonnee je abonnement kan verlengen voor volgend seizoen. In deze instructievideo ontdek je hoe je als nieuwe abonnee een abonnement kan aankopen. Let op: de abonnementsverkoop start pas op vrijdag 10 mei.

 • Hoe werkt de voorrangsperiode voor abonnees?

Alle abonnementsplaatsen van abonnees houden wij een bepaalde tijd gereserveerd. Enkel die abonnees kunnen in die periode een abonnement aankopen op deze specifieke plaatsen. Meer informatie vind je hier.

 • Kan ik een reeds aangekocht abonnement van plaats veranderen?

Ja dit kan, maar hiervoor moet je langskomen op het secretariaat aan het stadion. Je moet namelijk je nieuwe abonnementskaart komen afhalen. Indien je verhuist naar een vak met een hogere prijs, dien je dit verschil ter plekke te betalen. We rekenen ook een administratieve kost aan van 5 euro voor de nieuwe kaart.

 • Krijg ik nog Horeca-boekjes bij aankoop van mijn abonnement? 

Je kan vanaf nu voor alle voordelen op ons fanvoordelenplatform terecht. Met de OH Leuven fanvoordelen scoor je de scherpste deals voor heel wat leuke activiteiten/arrangementen.

 

Speciale tarieven 

 • Wat is een familieabonnement?

Een familieabonnement houdt in dat je in Tribune 128 – 129 een abonnement voor één volwassene kan aankopen en je hier tot 3 abonnementen voor kinderen onder de 18 jaar gratis bij krijgt. Dit kan je zowel online als offline in het stadion aankopen.

 • Kom ik in aanmerking voor een mindervalidetarief?

Mindervaliden kunnen aan een verlaagd tarief in onze mindervalidetribune naast het veld plaatsnemen, samen met één begeleider. Hiervoor dien je je mindervalidekaart door te sturen naar ticketing@ohl.be. Je ontvangt dan een link om tickets te bestellen in die tribune.

 • Krijg ik korting op een abonnement met mijn Uitpas? 

Mensen met een Uitpas met kansentarief krijgen 80% korting bij aankoop van hun abonnement voor seizoen ’23-’24. Mensen met een gewone Uitpas kunnen door een abonnement bij OH Leuven te kopen punten sparen op het uitpassysteem. Dit kan enkel als je langskomt aan het secretariaat in Tribune 3 van het stadion.

Hoe kan ik gebruik maken van het kansentarief? Ontdek het hier. Ontdek hier de omruilvoordelen (niet voor topwedstrijden).

 

Algemene abonnementsinfo

 • Kan ik met mijn abonnementskaart betalen?

Ja, je kan je abonnement gebruiken als betaalkaart. Je legt deze op de kassa van zodra de bediende ingeeft hoeveel je moet betalen. Hierna gaat dit bedrag van uw kaart af. Tijdens thuiswedstrijden kan je aan alle oplaadpunten in het stadion geld op je kaart laten zetten. Je kan ook hier de OH Leuven App downloaden en online geld op je kaart zetten.

 • Wat bij verlies van je abonnement / cashlesskaart?

Je kan een nieuwe cashlesskaart aanvragen bij onze oplaadpunten. Mail naar ticketing@ohl.be om het saldo te laten overzetten naar je nieuwe kaart. Stuur hierbij je oude en nieuwe kaartnummer (nummers beginnend met 07).

Je kan een nieuwe abonnementskaart laten printen in het secretariaat tijdens de openingsuren of op wedstrijddagen aan onze ticketingcontainer. Hiervoor rekenen we een administratieve kost aan van €5. We zetten het saldo van je oude kaart automatisch over naar je nieuwe kaart.

 • Kan ik een terugbetaling krijgen van mijn abonnementen?

Neen, wij werken niet met terugbetalingen van abonnementen. In uitzonderlijke gevallen kunnen we bekijken of er een compensatie mogelijk is. Hiervoor neem je best contact op met ons ticketingteam.

 • Hoe kan ik mijn abonnement doorgeven aan iemand anders?

Als je zelf niet naar de wedstrijd kan komen, mag je je abonnement doorgeven aan iemand anders. Het is verplicht om je abonnement om te zetten naar een ticket en deze op naam te zetten van de persoon die er wel mee binnen zal komen. In deze instructievideo zie je hoe je je abonnement via het ticketingsysteem kan doorgeven aan iemand anders.

 

Cashless Card

 • Hoe kan ik mijn cashlesskaart/abonnement opladen?

Op het nieuwe abonnementskaartje staat op de achterkant een QR-code. Als je deze scant, kan je zelf via Payconiq je kaart opladen. Dit kan ook via de OH Leuven App of via de oplaadpunten in het King Power at Den Dreef Stadion tijdens een thuiswedstrijd. In alle cafés kan dit met bancontact, enkel in de Jee in Tribune 3 en de Extra time in Tribune 1 kan dit met cash geld.

 • Hoe kan ik het saldo van mijn cashlesskaart/abonnement raadplegen?

Download hier de OH Leuven App via App Store of Play Store en registreer je cashlesskaart/abonnement.

 • Hoe kan ik het saldo van mijn cashlesskaart helemaal opgebruiken?

Je kan je saldo op 0 krijgen door met deelbetalingen je consumptie te betalen. Met een tweede cashlesskaart betaal je vervolgens het restsaldo.

 • Wat gebeurt er met het geld op mijn abonnement van vorig seizoen?

Je saldo blijft geldig op de oude kaart en kan opgebruikt worden. Je kan ook een mail sturen naar ticketing@ohl.be om je saldo te laten overzetten naar je nieuwe abonnementskaart.

Koop je abonnement