fbpx

filmnamiddag

Kidsclub at the movies! Als lid van de Kidsclub kan je op woensdag 28 september gratis mee naar de film ‘DC Club van Super Pets’ in Kinepolis Leuven. Bekijk de trailer hier.

Praktische info

  • 13u30: We verzamelen om 13u30 aan de ingang van de Kinepolis (kant Bondgenotenlaan). Zoek onze mascotte Lionel, dan weet je dat je juist zit 😉 Lionel zal jullie een voor een welkom heten.We geven alle kinderen een gratis flesje water. Je mag jouw kind gerust wat geld meegeven om een kleine snack of een ander drankje ter plaatse aan te kopen. Dit is uiteraard niet verplicht.
  • 14u00: De film begint.
  • 16u00: Einde van de film. We verzamelen opnieuw aan de ingang van de Kinepolis (kant Bondgenotenlaan). Hier kan je jouw zoon/dochter komen ophalen.

Inschrijven

Wil je jouw kind inschrijven voor de filmnamiddag? Stuur dan een mailtje naar kidsclub@ohl.be met als onderwerp ‘inschrijving Kinepolis filmnamiddag’. In deze mail stuur je de volledige naam van je kind en eventueel de naam van de ouder (max. 1 persoon) die meekomt. Er wordt ter plekke begeleiding voorzien, dus aanwezigheid van een ouder of begeleider is niet verplicht.

Koop je abonnement