U23

U23: OH Leuven tegen Antwerp aan Den Dreef

OH Leuven U23 ontvangt op zondag 11 december Antwerp FC B in het King Power at Den Dreef Stadion. De aftrap wordt gegeven om 15u.

Na de mooie en felbevochten overwinning tegen Mandel United wacht zondag Antwerp FC, de dertiende in het klassement. Coach Eddy Vanhemel kijkt uit naar de wedstrijd, die net zoals tegen Sporting Charleroi plaatsvindt aan Den Dreef.

“We leven naar elke wedstrijd toe op dezelfde manier: jongens de context aanbieden om individueel door te ontwikkelen, kijken in welke mate we in staat zijn om wat we trainen ook door te vertalen naar de wedstrijd, een goed competitief elftal tussen de lijnen brengen en ook tegen Antwerp willen we de zegereeks voortzetten. Zij zijn ook een U23-ploeg en het zal een wedstrijd worden tussen twee teams die dezelfde doelen nastreven. We zullen wel zien wie uiteindelijk op welke doelstelling aan het langste eind trekt”, besluit Vanhemel.

Tickets kunnen voor de wedstrijd aan de ticketingcontainer aan ingang B aangekocht worden. Mensen met een U23 abonnement krijgen gratis toegang, maar moeten eerst een ticket afhalen aan de ticketingcontainer. Supporters van OH Leuven kunnen gratis parkeren aan de Kardinaal Mercierlaan. Het is mogelijk om voor, tijdens en na de wedstrijd iets te eten en te drinken in de zaal Panenka.

Koop je abonnement