U23

U23: kom onze jongens aanmoedigen tegen RFC Liège

OH Leuven U23 heeft zijn start in Eerste Nationale zeker niet gemist. Na vier speeldagen staan de jongens van coach Eddy Vanhemel op een knappe zevende plaats in het klassement. Zondag staat de topper tegen RFC Liège op het programma.

“Ik denk dat onze jongens het tot nu toe heel goed doen,” opent Eddy Vanhemel. “Elke wedstrijd is een nieuw leermoment voor de groep en je voelt dat ze echt goesting hebben om te leren en te groeien. Wat punten betreft, hadden we geen verwachtingen, want ook voor ons was het nog afwachten wat het niveau van onze ploeg was in deze competitie. Maar starten met zeven op twaalf is heel mooi en als we op deze manier kunnen blijven werken, gaan we nog een leuk jaar tegemoet.”

Zondag wacht een nieuwe test met RFC Liège, de tweede in het klassement. “Het is niet omdat je tegen een sterke tegenstander speelt, dat we kansloos zijn. We gaan de strijd aan en proberen een resultaat neer te zetten. Liège neemt altijd veel supporters mee en ik hoop ook dat wij onze eigen supporters kunnen mobiliseren om naar het stadion te komen. Onze A-kern speelt zaterdag al, dus bij deze een warme oproep aan onze fans om de jongens te komen aanmoedigen. We zullen hun steun goed kunnen gebruiken,” besluit Eddy Vanhemel.

De wedstrijd tegen RFC Liège vindt plaats op zondag 18 september om 13u in het Bergéstadion in Tienen. Tickets kunnen ter plekke aangekocht worden voor slechts 10 euro.

 

Koop je abonnement