Club

Regional Academy

De OHL Regional Academy is een samenwerking tussen OH Leuven en meer dan dertig regionale voetbalclubs in Vlaams-Brabant. We willen deze regioclubs ondersteunen bij het verbeteren van hun opleidingsniveau, coaches en spelers. Dat doen we door vooral in te zetten op het delen van onze knowhow en door sterke inhoud aan te bieden.

Exclusieve evenementen

Voor onze regioclubs en hun coaches organiseren we bijvoorbeeld exclusieve seminaries. We nodigen hiervoor bekende gastsprekers van nationaal en internationaal niveau uit. Daarnaast kunnen regioclubs jaarlijks deelnemen aan drie praktische workshops mét een demosessie op het veld. Deze gaan specifiek over bepaalde trainingsthema’s voor jeugdploegen. Zowel onder, – midden, als bovenbouw komen aan bod.

Ondersteuning TVJO’s

Met deze samenwerkingen willen ook het beleidsniveau van onze regioclubs ondersteunen. We organiseren bijvoorbeeld TVJO-meetings (technisch verantwoordelijke jeugdopleiding). Daarin helpen we bij het opstellen of verbeteren van een jeugdopleidingsplan. Ook onze specifieke manier van trainen en spelen (OHL-DNA) delen we met de regioclubs.

Toegang kennisplatform

Onze regioclubs krijgen toegang tot een speciaal ontwikkeld kennisplatform voor onze OHL Regional Academy. Hierop bundelen we interessante content voor hun jeugdopleiding, zoals een technisch plan of andere nuttige trainingsinhoud. Daarnaast geven we een duidelijk overzicht van de aankomende evenementen.
Regioclubs kunnen hier inloggen voor het kennisplatform: Kennisplatform Regional Academy.

Uitnodiging wedstrijden OH Leuven

Alle regioclubs mogen per seizoen minstens één wedstrijd bijwonen van het eerste elftal. Zij kunnen de wedstrijd beleven in de gezellige Familietribune van het King Power at Den Dreef Stadion. Daarnaast krijgt de club met het meest aantal aanwezige spelers op de wedstrijd kans om met de spelers het veld op te gaan als Spelerswacht en Vlaggenwacht.

Spelerswacht

Als Spelerswacht ga je voor de aanvang van een officiële wedstrijd van het eerste elftal van OHL mee het veld op. De Spelerswacht vormt voor de wedstrijd, een erehaag waardoor de spelers van het eerste elftal het veld oplopen. De spelerswacht bestaat uit 20 spelers tussen de 5 en 12 jaar.

Na het vormen van de Spelerswacht kunnen zij in de tribunes de wedstrijd bijwonen. Naast deze 20 kids verwelkomen we graag ook ouders, trainers,… om deze ervaring bij te wonen en te beleven vanuit de tribunes aan kortingstarief.

Vlaggenwacht

Als Vlaggenwacht ga je voor de aanvang van een officiële wedstrijd van het eerste elftal van OHL mee het veld op. De geselecteerde leden vormen een lange rij, vlak voor de hoofdtribune en zwaaien met vlaggen op het veld tot de wedstrijd start. De vlaggenwacht bestaat uit 40 spelers tussen de 5 en 12 jaar.

Nadien kunnen zij in de tribunes de wedstrijd bijwonen. Naast deze 40 kids verwelkomen we graag ook ouders, trainers,… om deze ervaring bij te wonen en te beleven vanuit de tribunes aan kortingstarief.

Overzicht regioclubs

Deze clubs ondertekenden ondertussen al ons charter:

– KOSC Wijgmaal
– Koninklijke Stormvogels Haasrode
– HO Veltem
– KHO Bierbeek
– KFC Herent
– SC Out-Hoegaarden
– VK Linden
– KVC Haacht
– Tielt-Winge 3000
– B.T. United
– VC Bertem Leefdaal
– KVC Kessel-Lo 2000
– KV Tervuren-Duisburg
– KAC Betekom
– OHR Huldenberg
– KFC Werchter
– KVK Tienen
– SC Aarschot
– RWL Sport
– KFC Diest
– Lyra Lierse
– VC Kortenaken
– Pepingen Halle
– KHO Huizingen
– FC Landen
– Sportief Rotselaar
– Crossing Vissenaken
– Nivellois
– FC Greunsjotters Vossem
– Kraainem Football
– VC Houtem-Oplinter
– Wavre-Limal
– ROS Ottignies-Louvain-La-Neuve
– FC Moorsel
– SC Beauvechain
– HO Testelt
– KV Zuun
– SMS Lubbeek
– Racing White Woluwe
– FC Kortenberg Meerbeek United

Ook interesse om regioclub van OH Leuven te worden?

Contacteer onze OHL Regional Academy coördinator: tom.torremans@ohl.be

Koop je abonnement