Jo Gilis U23
U23

OH Leuven U23 trekt naar RFC Liège

Na de derbyzege van vorig weekend neemt OH Leuven U23 het zondag 2 april op tegen de tweede in het klassement. De wedstrijd wordt om 15u gespeeld op het veld van RFC Liège. Coach Eddy Vanhemel kijkt vooruit.

Vorig weekend wonnen onze jongens na een sterke wedstrijd de derby met 2-1. Coach Eddy Vanhemel en zijn team waren tevreden om opnieuw met een overwinning aan te sluiten. “We speelden een heel goede wedstrijd en creëerden veel kansen. Oververdiend haalden we de drie punten binnen. Elke zege doet deugd, maar in het King Power at Den Dreef Stadion winnen tegen KVK Tienen toch nog een beetje meer”, aldus Vanhemel. 

Door de drie punten van afgelopen weekend springt OH Leuven U23 naar de negende plaats. Zondag 2 maart trekken onze jongens naar het veld van Luik. “Het is een moeilijke, maar leuke verplaatsing tegen een sterke tegenstander. RFC Liège is een ploeg die voor veel ambiance en sfeer zorgt, maar ik ben er zeker van dat ook onze jongens zullen tonen wat ze in hun mars hebben”, besluit Vanhemel. 

Adres: Rue de La Tonne 80, 4000 Rocourt.

Koop je abonnement