U23

OH Leuven U23 trekt naar Olympic Charleroi

Op de voorlaatste speeldag neemt OH Leuven U23 het op tegen Olympic Charleroi. Coach Eddy Vanhemel blikt vooruit op de wedstrijd tegen de nummer zes in het klassement.

Vorige week verloren onze jongens met 0-4 tegen URSL Visé. “We begonnen de wedstrijd met goede intenties, maar konden dit niet omzetten in de juiste uitvoering. Fysiek en mentaal was het moeilijk, maar dat is niet onlogisch na een zwaar en intens seizoen. Omgaan met teleurstellingen hoort bij de opleiding, want dat is ook een leerproces. Vallen, opstaan en proberen overeind te blijven”, verklaart Vanhemel. 

Zaterdag 13 mei moeten onze jongens opnieuw aan de bak in en tegen Olympic Charleroi. Om 20u wordt de aftrap gegeven in het Neuvillestadion in Charleroi. Volgens coach Vanhemel gaan de laatste twee wedstrijden niet makkelijk worden. “Het seizoen duurt voor ons net enkele weken te lang. De combinatie tussen de mentaliteit en de kwaliteit is op dit moment een beetje zoek bij de jongens. We gaan de wedstrijd zaterdag met een andere mindset moeten aanvangen”, besluit hij.

Adres: Rue Neuve 75a, 6061 Charleroi

Koop je abonnement