U23

OH Leuven U23 start tweede seizoen in Eerste Nationale

OH Leuven U23 start voor het tweede seizoen op rij in de Eerste nationale. De troepen van coach Eddy Vanhemel trappen het seizoen af op het veld van RAAL La Louvière.

Na een sterk eerste seizoen in Eerste nationale, treedt het team van coach Vanhemel dit seizoen opnieuw aan in deze afdeling. “Afgelopen seizoen was een fantastische ervaring voor de jongens. Het was een heel interessant en leerzaam seizoen. Komend seizoen gaan we nóg meer streven naar elke wedstrijd onze best mogelijke prestatie neer te zetten. Belangrijk zal zijn om die prestaties te koppelen aan een goed resultaat.”

De belangrijkste bestaansreden van de U23 is jongens klaarstomen voor het eerste elftal. “Ook dit seizoen zal het één van onze prioriteiten zijn om die doorstroom naar de A-kern te realiseren. Afgelopen seizoen promoveerden enkele spelers naar de eerste ploeg, en dat is dit seizoen opnieuw de doelstelling”, aldus Vanhemel.

Woensdagavond 30 augustus speelt onze U23 hun eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen. De aftrap wordt om 20u gegeven op het veld van RAAL La Louvière. Spits Jorn Vancamp verruilde deze zomer OH Leuven voor de groenwitten en staat op de eerste speeldag onmiddellijk tegenover zijn ex-ploeggenoten. Tickets zijn ter plaatse beschikbaar. De toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis. Vanaf 12 jaar betaal je 10 euro. Mis hun eerste wedstrijd niet!

Koop je abonnement