U23

OH Leuven U23 speelt derby tegen KVK Tienen

De U23 van OH Leuven neemt het zondag 26 maart om 15u op tegen KVK Tienen. Deze derby wordt gespeeld in het King Power at Den Dreef Stadion en abonnees kunnen de wedstrijd gratis bijwonen.

Supporter mee

Claim mijn ticket

Vorig weekend verloren onze jongens van Hoogstraten VV. Voor coach Eddy Vanhemel en zijn team was het voor de tweede speeldag op rij zuur puntenverlies. “De ontgoocheling na de wedstrijd was groot. Het is jammer dat we onze 0-2 voorsprong niet over de streep konden trekken. We hebben het onvoldoende matuur aangepakt en zo punten laten liggen”, verklaart Vanhemel. 

OH Leuven U23 bemant momenteel de tiende plaats in het klassement, één plaats hoger dan KVK Tienen. Het belooft een spannende strijd te worden want het verschil tussen beide ploegen is amper één punt. “Het feit dat het een derby is, creëert een andere dimensie. Ik hoop dat de jongens het vertrouwen zullen hebben om er opnieuw volledig voor te gaan, want we willen terug punten op de teller zetten”, aldus Vanhemel.  

Onze abonnees kunnen deze wedstrijd gratis bijwonen als ze vóór zaterdagavond 23u59 een ticket claimen. Geen ticket geclaimed? Zondag kan je aan halve prijs een ticket aankopen. Supporters met een abonnement voor OH Leuven U23 en kinderen onder 12 jaar mogen het stadion gratis binnen. Niet-abonnees betalen 15 euro voor een ticket. Jongeren onder 16 jaar betalen halve prijs. 

Koop je abonnement