U23

OH Leuven U23 speelt derby aan Den Dreef

Zondagmiddag speelt OH Leuven U23 de rasechte derby tegen KVK Tienen. De wedstrijd wordt om 15u gespeeld in het King Power at Den Dreef Stadion. Coach Sascha Kotysch kijkt vooruit.

Claim je gratis ticket!

Klik hier

Vorig weekend verloren onze jongens met 2-0 op het veld van Hoogstraten VV. “Het is een moeilijke ploeg om tegen te spelen en een beetje de verrassing van het seizoen. We vatten de wedstrijd goed aan maar botsten op een heel volwassen ploeg met veel power”, opent Kotysch. “Ook na de 1-0 bleven we strijden en risico’s nemen om alsnog een resultaat te behalen. Dat is de mentaliteit die ik wil zien”, gaat hij verder.

Zondag 4 februari volgt de derby tegen KVK Tienen. Met 5 punten meer staat OH Leuven U23 3 plaatsen hoger in het klassement. “Het is altijd mooi om deze derby te spelen, want deze wedstrijd leeft echt wel onder de jongens. Komt daar nog bij dat ze in het stadion spelen en dat de wedstrijd live wordt uitgezonden op ROB Tv. Een mooie opportuniteit voor de jongens om zich te tonen aan een groter publiek”, aldus Kotysch.

Beleef deze derby van dichtbij en koop je ticket ter plaatse! Als abonnee mag je deze wedstrijd gratis bijwonen als je hier je ticket claimt. 

Koop je abonnement