U23

OH Leuven U23 speelt aan Den Dreef

De U23 van OH Leuven speelt zijn komende twee thuiswedstrijden in het King Power at Den Dreef Stadion. De topwedstrijd tegen Patro Eisden en de derby tegen KVK Tienen vinden plaats aan Den Dreef.

OH Leuven U23 is bezig aan een sterk eerste seizoen in Eerste Nationale. Na 27 speeldagen staan ze op een negende plaats in het klassement. Enkel KAA Gent B staat als U23-team boven OH Leuven in het klassement. De topwedstrijd tegen het Patro Eisden van Stijn Stijnen en de huidige leider en de absolute derby tegen KVK Tienen worden afgewerkt in het King Power at Den Dreef Stadion.

Kom de U23 aanmoedigen tijdens deze twee topwedstrijden. OH Leuven – Patro Eisden vindt plaats op zondag 12 maart om 15u. De derby tegen Tienen twee weken later op zondag 26 maart om 15u. Tickets zijn op wedstrijddag te koop aan de ticketingcontainer en kosten 15 euro. Jongeren onder de zestien jaar betalen halve prijs. Ook abonnees van OH Leuven betalen halve prijs. Kinderen onder 12 jaar mogen het stadion gratis binnen. Supporters met een abonnement van U23 mogen ook gratis binnen. De parking aan de Kardinaal Mercierlaan is open voor publiek.

Koop je abonnement