U23

OH Leuven U23 sluit seizoen af tegen Sint-Eloois-Winkel

OH Leuven U23 speelt zaterdag 20 mei de laatste wedstrijd van het seizoen tegen de nummer 15 in het klassement. Coach Eddy Vanhemel kijkt vooruit naar de wedstrijd tegen Sint-Eloois-Winkel in Tienen.

Afgelopen weekend speelde onze U23 in en tegen Olympic Charleroi. De wedstrijd werd na 75 minuten afgefloten met een 1-3-tussenstand in het voordeel van onze jongens. “Na twee nederlagen op rij vonden we als groep dat het tijd was voor een reactie. We hebben die reactie getoond en als groep een goede prestatie neergezet. De jongens hebben bewezen dat ze een meerwaarde zijn in deze competitie”, verklaart Vanhemel.  

Deze zaterdag spelen ze hun laatste wedstrijd van dit seizoen. In het Bergéstadion in Tienen zullen de jongens zich voor de laatste keer bewijzen tegen Sint-Eloois Winkel. Coach Eddy Vanhemel vindt dat de groep zich dit seizoen goed heeft ontwikkeld en grote stappen heeft gezet. “Ik heb een goed gevoel bij deze laatste wedstrijd en we gaan proberen de prestatie van afgelopen zaterdag te evenaren. De jongens en de staf willen op een positieve manier dit lange en zware seizoen afsluiten”, besluit hij.

Steun onze jongens tijdens hun laatste wedstrijd van dit seizoen. De aftrap wordt zaterdag gegeven om 20u in het Bergéstadion in Tienen. Tickets zijn ter plekke te koop!

Koop je abonnement