U23

OH Leuven U23 op bezoek bij FC Knokke

Onze U23 speelt vanavond om 20 u. in en tegen FC Knokke. Coach Eddy Vanhemel blikt vooruit op de wedstrijd tegen de nummer 7 in het klassement. 

Afgelopen weekend speelden onze jongens 2-2 gelijk tegen KSK Heist. “De jongens speelden een beetje onder hun niveau, vooral in de eerste helft. Ook in de tweede helft waren we op zoek naar de balans, zeker toen Milan Taildeman uitviel. Het is voor iedereen al een lang seizoen geweest. Je merkt dat de scherpte in de wedstrijden soms afneemt, maar we gaan er alles aan doen om het seizoen met een positieve noot af te sluiten”, verklaart Vanhemel.

Vanavond treft OH Leuven U23 de jongens van FC Knokke. Met 10 punten meer staan zij zevende in het klassement, vier plaatsen hoger dan onze jongens. “We hebben dit seizoen al veel progressie gemaakt, maar ook de laatste wedstrijden zullen nog leermomenten zijn voor de jongens. Er liggen nog vier mooie wedstrijden in het verschiet waarin we ploegen treffen die in onze nabijheid staan in het klassement. We gaan de eindfase van de competitie gebruiken om die winnaarsmentaliteit nog meer in het hoofd te planten”, besluit Vanhemel.

Adres: Edward Verheyestraat 16, 8300 Knokke-Heist, Olivier Sportstadion. 

Koop je abonnement