U23

OH Leuven U23 ontvangt Sint-Eloois-Winkel Sport

OH Leuven U23 staat voor de confrontatie met Sint-Eloois-Winkel Sport op zondag 1 oktober, met aftrap om 15u. Coach Eddy Vanhemel blikt vooruit op deze wedstrijd.

Na een teleurstellende derby tegen KVK Tienen waarin OH Leuven U23 de overwinning aan de tegenstander moest laten, staat er op zondag 1 oktober om 15 uur een nieuwe uitdaging voor de deur. Coach Vanhemel benadrukt het belang van het oppakken van de draad en het gebruiken van deze ervaring als fundament voor verdere groei. “Iets waar we op terug kunnen vallen en waar we de komende periode mee aan de slag gaan.”

De focus verschuift nu naar de komende tegenstander, Sint-Eloois-Winkel Sport, dat na vijf wedstrijden op de laatste plaats staat met twee punten. Vanhemel: “Het is een zeer evenwichtige competitie met teams die dicht bij elkaar liggen. Het blijven zoeken naar oplossingen en het spelen van goed voetbal blijft onze prioriteit. Ik ben er van overtuigd dat wij over voldoende kwaliteiten beschikken om in deze competitie ons mannetje te staan.”

De wedstrijd start om 15u in het Bergéstadion in Tienen. Tickets zijn ter plaatse beschikbaar.

Koop je abonnement