U23

OH Leuven U23 ontvangt leider Patro Eisden

OH Leuven U23 speelt zondag 12 maart om 15u tegen de leider van het klassement. Ze ontvangen Patro Eisden in het King Power at Den Dreef stadion. 

De heenwedstrijd eindigde op 3-0 in het voordeel van Patro Eisden. “Het was toen men against boys en ik ben benieuwd of het in de terugwedstrijd men against men zal zijn. Zondag zal blijken in welke mate we stappen hebben gezet qua maturiteit”, kijkt coach Eddy Vanhemel vooruit. “Patro Eisden is een ervaren team met jongens die vanuit het profvoetbal komen. Hun kwaliteit en ervaring zijn niet te onderschatten, maar ook onze jongens hebben heel wat progressie gemaakt de laatste maanden.”

De wedstrijd gaat zondag door in het King Power at Den Dreef Stadion. “Het is een mooie opportuniteit die we aangeboden krijgen van de club en we zullen deze kans dan ook met beide handen grijpen. Momenteel stomen we de jongens klaar voor deze ervaring. Als ze prof willen worden, zullen ze vaker in zulke stadions moeten spelen”, aldus Vanhemel.

Tickets zijn op wedstrijddag te koop aan de ticketingcontainer aan 15 euro. Abonnees van OH Leuven betalen maar de helft van de prijs. Ook jongeren onder de 16 jaar betalen halve prijs. Kinderen onder 12 jaar mogen gratis binnen, alsook de supporters met een abonnement van de U23. De parking aan de Kardinaal Mercierlaan is open voor publiek.

Koop je abonnement