U23

OH Leuven U23 ontvangt leider La Louvière

Op zondag 25 maart is het Bergéstadion in Tienen het toneel van de confrontatie tussen OH Leuven U23 en La Louvière. De aftrap wordt gegeven om 15u. Coach Sascha Kotysch kijkt vooruit.

Afgelopen weekend verloor OH Leuven U23 met 2-0 op het veld van KSK Heist. “Een teleurstellend resultaat”, blikt coach Kotysch terug. “In de eerste helft begonnen we goed en kregen we zelfs een grote kans op de 0-1. We lieten het na om te scoren en kregen onmiddellijk het deksel op de neus. De tweede helft vangen we aan met frisse moed en creëerden we enkele kansen, maar in de omschakeling scoorden zij dan de 2-0”, gaat hij verder.

Zondag 25 februari krijgen de jongens leider La Louvière op bezoek. Na 22 speeldagen staan ze aan de leiding met 56 punten. “Daar kijken wij niet naar. De jongens trainen goed en werken hard. Er hangt minder druk omdat het niet van moeten is tegen deze tegenstander. We bereiden ons goed voor en zullen competitief aan de aftrap verschijnen”, besluit Kotysch.

De wedstrijd start zondag om 15u in het Bergéstadion in Tienen. Tickets zijn ter plaatse te koop. Volwassenen betalen 15 euro, kinderen onder 12 jaar mogen gratis binnen. Abonnees kunnen aan 7,5 euro deze wedstrijd bijwonen.

Koop je abonnement