U23

OH Leuven U23 ontvangt KSK Heist

Op de 34ste speeldag nemen coach Eddy Vanhemel en zijn team het zondag 23 april op eigen veld op tegen KSK Heist. Hij blikt vooruit naar de wedstrijd tegen de nummer acht in het klassement.

Afgelopen weekend verloor OH Leuven U23 met 2-1 van en in Francs Borains, de derde in het klassement. “We zetten opnieuw een goede prestatie neer, maar gingen toch zonder punten naar huis. Desondanks zetten de spelers heel mooie stappen in deze competitie. Ze zijn op verschillende vlakken gegroeid en hebben al een knap traject neergezet dit seizoen”, verklaart Vanhemel. 

Zondag 23 april staan onze U23 tegenover KSK Heist. Zij staan op de achtste plaats in het klassement en hebben exact tien punten meer dan OH Leuven U23. “Goed voetbal brengen blijft de prioriteit, maar de volgende stap is nu resultaat koppelen aan onze inzet. De prestatie is uiteraard belangrijk, maar uiteindelijk moet dat leiden tot drie punten”, besluit hij. 

China U23 is momenteel op stage in Europa. Dinsdag 18 april speelden onze jongens een vriendschappelijke wedstrijd tegen hen en wonnen deze met 1-0. “Winnen geeft altijd glans aan een prestatie. De laatste weken zetten we wel een goede prestatie neer, maar kwam daar niet altijd resultaat bij kijken. Daar zijn we nu wel in geslaagd en dat gaan we zeker meenemen naar onze komende wedstrijden”, sluit de Leuvense trainer af.  

Wees er zondag 23 april om 15u bij in het Bergéstadion in Tienen! 

Koop je abonnement