fbpx
U23

OH Leuven U23 ontvangt Jong KAA Gent

Amper vier dagen na hun vorige wedstrijd moet OH Leuven U23 opnieuw aan de bak. Zondag 17 september ontvangen ze Jong KAA Gent in het Bergéstadion.

Woensdagavond haalde het team een punt op het veld van URSL Visé. Met een 2-2-gelijkspel keerden coach Eddy Vanhemel en zijn team terug uit Luik. “De jongens mogen best fier zijn op hun prestatie, maar niet met het punt”, verklaart Vanhemel. “We maken nog iets te veel individuele foutjes die we te allen tijde moeten proberen te vermijden. Met die foutjes belonen we onszelf niet voor het goede voetbal dat we brengen, en dat is jammer”, gaat hij verder.

Zondag 17 september wacht hun volgende tegenstander: Jong KAA Gent. De wedstrijd start om 15u in het Bergéstadion in Tienen. “Zij hebben in de midweek niet gespeeld dus gaan ongetwijfeld fris aan de aftrap verschijnen. Ook wij gaan proberen iedereen fris en fit de wedstrijd te laten aanvangen.”

Het daaropvolgende weekend speelt OH Leuven U23 een rasechte derby in en tegen KVK Tienen. Afgelopen seizoen verloren coach Eddy Vanhemel en zijn team met 4-1 op het veld van Tienen. “We zijn vastberaden om nu een beter resultaat te behalen. Tienen is altijd een delicate tegenstander, maar ik ben ervan overtuigd dat onze jongens de focus zullen weten te behouden. Belangrijk zal zijn om een sterke prestatie neer te zetten en hier een resultaat aan te koppelen”, aldus Vanhemel.

De wedstrijd start zondag om 15u in het Bergéstadion in Tienen. Tickets zullen ter plaatse beschikbaar zijn. Ook voor de wedstrijd op 24 september tegen Tienen zal je je ticket ter plaatse kunnen aankopen.

Koop je abonnement