U23

OH Leuven U23 krijgt Union Namur op bezoek

Zondag 3 december staat OH Leuven U23 tegenover Union Namur. Coach Sascha Kotysch kijkt vooruit naar de wedstrijd die om 16u start in het Bergéstadion in Tienen.

Vorig weekend konden onze jongens opnieuw aanknopen met een overwinning. Dankzij de goal van De Wolf in de slotfase versloegen ze Charleroi B met het kleinste verschil. “We hebben gevochten en gaven weinig kansen weg”, opent Kotysch. “Sinds lang wisten de jongens nog eens de nul te houden, dat was één van onze werkpunten. Heel mooi om te zien dat ze hier stappen in hebben gezet”, gaat hij verder.

Zondag wacht met Union Namur een nieuwe uitdaging voor coach Kotysch en zijn troepen. Zij staan zes plaatsen hoger in het klassement met vijf punten meer dan OH Leuven. “Na twee wedstrijden zonder punten zullen zij gemotiveerd aan de aftrap verschijnen. Wij gaan daar een gedreven team met de juiste mentaliteit tegenover moeten zetten. En daarnaast ook goed voetbal op de mat brengen”, aldus Kotysch. 

Nadien staat OH Leuven U23 voor twee moeilijke verplaatsingen. Op 9 december trekken onze jongens naar Lokeren-Temse. Zij verloren nog geen enkele match en staan na 14 speeldagen met 38 op 42 comfortabel aan de leiding van het klassement. “Dan weet je dat het geen makkelijke opgave zal worden. Enkel met 100% concentratie en inzet kunnen we het hen moeilijk maken”, verklaart Kotysch. De week nadien gaat OH Leuven U23 op bezoek bij Young Reds in Antwerpen.

Zondag start de wedstrijd om 15u in het Bergéstadion in Tienen. Er zullen ter plaatse geen tickets beschikbaar zijn. Je kan deze vandaag tot 17u aankopen in de ticketingcontainer aan het King Power at Den Dreef Stadion. Zaterdag 9 december start de wedstrijd om 20u op de Sporting Foot Academy, Daknamstraat 91 in Lokeren. Zondag 17 december nemen onze jongens het om 14u30 op tegen Antwerp B in het H. Vanderpoortenstadion. Voor deze wedstrijden kan je ter plaatse wel tickets aankopen.

Koop je abonnement