fbpx
U23

OH Leuven U23 krijgt La Louvière op bezoek

De U23 van OH Leuven speelt zondag 5 maart om 15u tegen RAAL La Louvière. Coach Eddy Vanhemel blikt vooruit op deze wedstrijd.

Onze jongens spelen zondag op eigen veld tegen de derde in het klassement. Volgende week wacht Patro-Eisden, de leider in de stand. “Er staan ons twee uitdagende wedstrijden te wachten tegen de top van het klassement”, licht Vanhemel toe.

De heenwedstrijd tegen La Louvière verloor het team met 2-0, maar de coach en zijn ploeg gaan zondag voluit voor de drie punten. Hun vertrouwen heeft een boost gekregen dankzij de overwinningen van de voorbije twee weken. “We zullen zondag op een ontspannen manier de tegenstander bekampen. Er zit geen druk op, maar natuurlijk gaan we spelen om te winnen”, verklaart Vanhemel.

Kom OH Leuven U23 aanmoedigen in Tienen. Tickets zijn ter plekke te koop en kosten 10 euro voor een staanplaats en 15 euro voor een zitplaats. Jongeren onder de zestien jaar betalen halve prijs. Ook abonnees van OH Leuven betalen halve prijs. Kinderen onder 12 jaar mogen gratis binnen.

Adres: Bergévest 12, Tienen

Koop je abonnement