Esports

OH Leuven organiseert 2de Students eLeague

Vanaf 12 april gaan de verschillende Leuvense studentenverenigingen opnieuw de strijd aan met elkaar tijdens de OH Leuven Students eLeague powered by De Cronos Groep. OH Leuven wil zo de studenten voor een tweede keer (virtueel) samenbrengen en, net als in de 24-urenloop, laten strijden voor hun studentenvereniging.

Nieuw: VR-experience Nanoclash powered by The Park Playground

Tijdens het online gametoernooi nemen de Leuvense studentenverenigingen het tegen elkaar op in vier verschillende games. Tijdens FIFA 22 nemen de studenten het individueel tegen elkaar op. Rocket League (3v3), League of Legends (5v5) en de nieuwe VR-game ‘Nanoclash’ powered by The Park Playground (5v5) worden in teamverband afgewerkt. Nanoclash is een VR tactical shooter en wordt in teams van 5, op een fysiek speelveld, gespeeld.

Tijdens verschillende kwalificatietoernooien kwalificeren de beste gamers zich voor de play-offs en finale. Tijdens de grote finale, strijden de studenten voor de titel van ‘Beste Leuvense esports-vereniging 2022’. De studenten kunnen zowel individuele prijzen winnen alsook voor hun studentenvereniging zelf.

De kwalificaties vinden plaats van 12 tot 24 april, nadien volgen de play-offs. De finale met livestream vormt op donderdag 12 mei de apotheose van het toernooi.

Wie wint?
De studenten vertegenwoordigen hun vereniging door individueel punten te behalen. Die punten worden toegekend op basis van hun plaats binnen het toernooi. De Leuvense vereniging met de meeste punten mag zich eindwinnaar noemen en sleept zo de titel in de wacht.

Schrijf je hier gratis in voor een of meerdere games!

Koop je abonnement