Academy

Schrijf je nu in voor de OH Leuven kerststage

OH Leuven Banqup Academy organiseert in de kerstvakantie een voetbalstage voor alle jeugdspelers geboren tussen 2010 en 2018. Ook de spelertjes van de U6 zijn dus ook welkom! We starten het nieuwe jaar met een stage vol voetbalplezier o.l.v. onze kwalitatieve OH Leuven coaches. Ideaal als voorbereiding op de tweede seizoenshelft of om al je opgespaarde energie van de feestdagen eruit te voetballen. 

Schrijf je hier in

Klik hier

Start het jaar goed en schrijf je nu in voor de OH Leuven kerststage!

Op woensdag 3, donderdag 4 en vrijdag 5 januari organiseren we de OH Leuven kerststage in het Jeugdvoetbalcentrum in Kessel-Lo (Domeinstraat 61). Deelnemers krijgen trainingen van onze kwalitatieve OH Leuven-coaches. Tijdens deze trainingen staat plezier centraal.

We trainen steeds tussen 9u en 16u. Opvang is voorzien vanaf 8u tot 17u. Tijdens de middagpauze kunnen spelers genieten van een warme maaltijd en doorheen de trainingen worden er steeds tussendoortjes voorzien. Alles is dus aanwezig om er tijdens deze drie dagen voluit voor te gaan.

Inschrijven kan tot en met maandag 27/12 23u59. Het inschrijvingsgeld bedraagt 135 euro. Wees er snel bij, want er is slechts plaats voor 100 spelers! De inschrijving is pas definitief wanneer we het correcte bedrag hebben ontvangen.

Schrijf je in via deze link.

Voor vragen kan je steeds terecht bij jeugd@ohl.be.

Koop je abonnement