U23

Joshua Zimmerman tekent contract bij OH Leuven

De 21-jarige Joshua Zimmerman heeft een contract getekend bij OH Leuven. Zimmerman komt transfervrij over van Almere City.

Joshua Zimmerman doorliep alle jeugdreeksen bij de Nederlandse club en groeide uiteindelijk door naar het eerste elftal. Nu achtte hij de tijd rijp voor een nieuwe stap in zijn carrière. “Ik ben heel blij om bij OH Leuven te zijn. Het is een bewuste keuze om hier een contract te tekenen. Het was tijd voor een stapje hogerop en ik denk dat Leuven daarvoor de juiste club is. Ik hoop me hier verder te kunnen ontwikkelen als voetballer,” aldus Zimmerman.

Volgend seizoen komt Zimmerman uit voor de U23 in eerste Nationale. “Het is belangrijk voor mij om wedstrijden te spelen en minuten te maken. Hopelijk kan ik zo indruk maken op de trainer van de eerste ploeg om uiteindelijk de stap te kunnen maken. Ook CEO Peter Willems is tevreden met de transfer van de snelle flankspeler. “Joshua Zimmerman is een creatieve voetballer. Hij kan makkelijk een mannetje uitschakelen en heeft scorend vermogen. Hij gaat zeker een meerwaarde zijn voor onze U23.”

Koop je abonnement