fbpx
Club

Blindentribune tijdens OH Leuven – KRC Genk

OH Leuven en Tofsport Leuven organiseren samen een blindentribune voor blinden en slechtzienden tijdens de wedstrijd OH Leuven – KRC Genk.

OH Leuven ontvangt op zaterdag 15 oktober om 20u45 KRC Genk in het King Power at Den Dreef Stadion. Tijdens deze topwedstrijd organiseert OH Leuven, samen met Tofsport Leuven, een blindentribune voor blinde en slechtziende supporters van OH Leuven. Zo kunnen ook zij de wedstrijd van hun favoriete club van dichtbij meemaken en proeven van de geweldige sfeer in het stadion. Het is bovendien gratis, maar de plaatsen zijn beperkt!

We werken hiervoor samen met de organisatie ‘Inter’ en hun commentatoren. Blinde en slechtziende toeschouwers luisteren mee via een hoofdtelefoon. De commentaar bevat details zoals de positie van de bal en de spelers op het veld, uitgebreide info over de fases, beschrijving van emoties in het King Power at Den Dreef Stadion en de reacties van de spelers. Ken jij iemand die hiervoor interesse kan hebben? Neem contact op via community@ohl.be. Inschrijven is verplicht!

Koop je abonnement