Filter by

Ballenjongens en -meisjes

Zorg samen met een team van ballenjongens voor een vlot wedstrijdverloop! Volg de wedstrijd langs de zijlijn en voorzie de spelers op een neutrale, vlotte en efficiënte manier van wedstrijdballen tijdens alle thuiswedstrijden van de A-kern, de Belgische U21 en eventuele vriendschappelijke- of gelegenheidswedstrijden. Stuur een mailtje naar info@ohl.be.

Ticketing

De Ticketing van OH Leuven zoekt gemotiveerde vrijwilligers die tijdens de thuiswedstrijden in het King Power at Den Dreef Stadion het departement kunnen bijstaan bij de verkoop van tickets en als aanspreekpunt bij onze helpdesk aan de ticketcontainer. Alle vrijwilligers ontvangen een mooie vergoeding. Stuur een mailtje naar ticketing@ohl.be.

Steward

Veiligheid is een belangrijk aspect bij voetbalwedstrijden. Daarom zoekt OH Leuven gemotiveerde stewards met een hart voor veiligheid. Op basis van je kennis krijg je een opleiding op de club. Deze opleiding wordt gespreid over een zaterdag en een zondag en start in december.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan je naam, voornaam en een scan van je e-ID naar veiligheid@ohl.be.

Horecapersoneel

Een voetbalwedstrijd is niet af als er geen cola of frisse pint bij gedronken wordt. Om onze fans van de nodige verfrissing te voorzien, zoekt de club helpende handen voor de verschillende bars in het stadion. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding en de nodige opleiding. Horeca-ervaring is dus niet vereist. Stuur een mailtje naar events@ohl.be.

Parkeerwachter

Meer fans, betekent ook meer parkeergelegenheid. Om dit in goede banen te leiden, is OH Leuven op zoek naar gemotiveerde parkeerwachters. Je krijgt een vrijwilligersvergoeding en een ticket voor de wedstrijd. Je zal wel de eerste tien minuten van de match missen. Stuur een mailtje naar veiligheid@ohl.be.

Matchday info

Koop je abonnement