Tickets

Hieronder kan je de uitleg en links terugvinden waarmee leden van de Banqup Academy tickets kunnen bestellen voor de volgende wedstrijden van OH Leuven.

Beste leden van de Banqup Academy, hieronder kan je tickets bestellen voor de volgende wedstrijden van OH Leuven. Deze zullen telkens beschikbaar zijn tot donderdag 23u59 in de week van de wedstrijd*. Deze links zijn enkel te gebruiken voor leden van de Banqup Academy van OH Leuven. Bij misbruik kan het ticket worden geannuleerd.

Praktische info

  • Elk ticket dient door jullie gepersonaliseerd te worden. Je kan geen 2 tickets aan hetzelfde account toewijzen. Klik op ‘Selecteer account / Maak nieuw profiel aan’ en duid telkens een ander account aan per ticket.
  • Kinderen onder de 16 jaar hoeven geen mailadres en geen telefoonnummer in te vullen bij het aanmaken van het account. Vul de juiste geboortedatum in en laat het veld ‘mailadres’ en ‘telefoonnummer’ leeg.
  • Vergeet niet om je ploeg te selecteren bij ‘extra informatie’.
  • Je vindt je tickets terug bij je bestelling na het afrekenen in je ticketingaccount bij ‘uw account’, ‘tickets’ en in je mailbox.

Hulp nodig? Volg de stappen in de instructievideo of stuur een mailtje naar ticketing@ohl.be.
*Voor wedstrijden op vrijdag wordt de link gesloten op woensdag om 23u59.

Koop je abonnement