fbpx

Algemene informatie

Koop je abo

Klik hier

Het King Power at Den Dreef Stadion daverde meermaals op zijn grondvesten afgelopen seizoen. Knappe overwinningen, mooie goals, af en toe ook teleurstellingen, maar vooral héél veel sfeer. Spelers en supporters, zij aan zij, want Samen Kan Meer.

Het seizoen ’23-’24 wordt ons vierde opeenvolgende jaar in de hoogste afdeling van het Belgische voetbal. Een unicum voor OH Leuven. Koop je nieuwe abonnement en schrijf mee aan de toekomst van onze club! Want wat zijn de spelers zonder onze geweldige supporters..

De abonnementenverkoop ging van start op donderdag 18 mei om 9 uur in De Jee. Iedereen kan meteen een abonnement aanschaffen. Supporters die vorig seizoen een abonnement hadden, maar ook nieuwe supporters. Bestaande abonnees kunnen t.e.m. 17 juni hun zitje verlengen. Nadien vervallen alle reservaties uit het systeem. Nieuwe abonnees kunnen vanaf de start van de abonnementscampagne een vrije plaats kiezen. Vanaf 18 juni komen de niet-geclaimde zitjes in de vrije verkoop.

Volgend seizoen spelen we opnieuw met 16 ploegen in de Jupiler Pro League. Ook play-off 2 of play-off 3 zitten volgend seizoen inbegrepen in het abonnement. Daarom stijgt de prijs lichtjes tegenover vorig seizoen, maar per wedstrijd kom je voordeliger uit. Verleng je bovendien binnen de twee weken je abonnement, dan profiteer je van de vroegboekkorting. Het prijsverschil krijg je in het begin van het seizoen op je cashlesskaart terug. De vroegboekkorting loopt t.e.m. 29 mei.

Tribune 2

Voetbal is een feest voor iedereen. Daarom willen we tribune 2 voordelig aanbieden zodat iedereen onze wedstrijden kan bijwonen. Voor slechts 150 euro kan je in deze tribune een abo aankopen voor het hele seizoen. Tribune 2 wordt zo onze goedkoopste tribune.

Bovendien werd in deze tribune Vak 202 opgericht, naast de K een nieuw sfeervak in ons stadion! Met dit supportersinitiatief hopen we volgend seizoen nog meer sfeer te creëren aan Den Dreef. 90 minuten lang rechtstaan, zingen, dansen en springen. 90 minuten lang onze spelers vooruitstuwen richting de goal van de tegenstander.

Studenten

Studenten krijgen in het hele stadion maar liefst 50 procent korting op de normale abonnementsprijs. Voor een plaatsje in de studententribune betalen studenten slechts 90 euro voor een abonnement.

Familie abo

OH Leuven is een echte familieclub. We willen zoveel mogelijk kinderen en families in het King Power at Den Dreef Stadion krijgen. Daarom bieden wij een voordelige formule aan exclusief voor gezinnen. Aan de prijs van één abonnement kan je in de familietribune twee of zelfs drie kinderen gratis meenemen. Dit abonnement kan enkel in De Jee aangekocht worden, niet online. Vergeet zeker de ID’s van je kinderen niet mee te nemen.

Bring your friend

Ook dit seizoen hanteren we het ‘bring your friend principe. Breng een nieuwe abonnee aan en ontvang 20 euro op jouw cashlesskaart. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde!

Wat zit er allemaal in je abonnement?

Een abonnement geeft recht op het bijwonen van de 15 thuiswedstrijden van OH Leuven in de reguliere competitie en de play-off 2 of play-off 3 wedstrijden. Je krijgt daarnaast voorrang bij de aankoop van tickets voor wedstrijden in de Beker van België. Ook krijg je als abonnee van OH Leuven verschillende voordelen:

 • Kinepolis actie (iedere donderdag 1+1) op vertoon van je abonnement
 • Toegang tot het Fanvoordelen platform met exclusieve kortingen op verschillende leuke activiteiten, producten en familie-uitstapjes.
 • Horeca actie (1+1 bij alle deelnemende cafés) via het Fanvoordelen platform
 • Leuven Sportpas (uitnodiging voor een wedstrijd van de Leuven Bears, Chiefs Leuven, KHC Leuven en Volley Haasrode-Leuven) via het Fanvoordelen platform
 • 50% korting op tickets van OH Leuven Women
 • 50% korting op tickets van OH Leuven U23
 • Ben je al langer dan 5 jaar abonnee? Dan ontvang je van ons een gepersonaliseerd naambordje voor op je zitje.

Wat is er naast Stella Artois, de joarmèt en de langste toog nog typisch Leuvens? Juist ja, bijnamen! Elke Leuvenaar heeft zijn eigen bijnaam. Samen met je maten Henny, Jappe en de Witte Pascal afzakken naar Den Dreef om te supporteren voor Thieu, Cas en de Jorre. Daarom kan je vanaf dit seizoen je bijnaam op je abonnementskaartje plaatsen. Ook de spelers zullen de eerste thuiswedstrijd aantreden met hun bijnaam op hun shirt!

Een apart abonnement voor OH Leuven Women en OH Leuven U23 verkopen we niet meer.

Hoe verleng of koop ik mijn abonnement?

Je abonnement aankopen voor het seizoen 2023 – 2024 kan in De Jee (in tribune 3) van het King Power at Den Dreef Stadion (adres: Kardinaal Mercierlaan 46, Heverlee) of online via ons ticketingplatform.

Het betalen van de abonnementen met de cashlesskaart is niet mogelijk. Je kan in de Jee enkel met Bancontact betalen, niet met cash.

Stappenplan online:

 • Surf naar: ticketing.ohleuven.com
 • Log je in met je OH Leuven account
 • Geen OH Leuven account? Maak een account aan
 • Kijk na of al je gegevens kloppen
 • Klik op het product ‘Abonnement 23-24’
  – Abonnee 22-23: je plaats komt tevoorschijn
  – Nieuwe abonnee: kies een beschikbare plaats in het stadionplan (rood gemarkeerd = onbeschikbaar)
 • Kijk na of het tarief klopt
 • Kies of je je abo komt oppikken of opgestuurd wil krijgen
 • Al 5 jaar abonnee? Vink het vakje aan en ontvang een gepersonaliseerd naambordje voor op je zitje
 • Klik door om de betaling te starten
 • Na betaling ontvang je een bevestigingsmail in je mailbox

Openingsuren

De aboverkoop vindt van maandag t.e.m. vrijdag plaats aan het onthaal in tribune 3. Bekijk hier de openingsuren.

Koop je abonnement