U23

OH Leuven U23 speelt derby tegen KVK Tienen

Zondag 13 oktober staat de veelbelovende derby tussen OH Leuven U23 en KVK Tienen op het programma. De aftrap wordt gegeven om 15u in het Bergéstadion in Tienen.

Na hun tweede driepunter tegen KFC Merelbeke afgelopen weekend, komt OH Leuven U23 dit weekend opnieuw aan de bak. Op de planning staat een boeiende derby tegen KVK Tienen. Het belooft een moeilijke klus want Tienen staat momenteel op een gedeelde tweede plaats met vijf punten meer dan onze jongens. “We zijn er klaar voor”, opent coach Sascha Kotysch. “We missen wel enkele spelers door interlandverplichtingen, maar er staan andere jongens klaar om zich te tonen. Het is aan hen om de lijn van de voorbije weken door te trekken. Het wordt een leuke wedstrijd met veel intensiteit en ik ben benieuwd hoe de jongens daarop gaan reageren”, aldus Kotysch.

De wedstrijd start zondag 13 oktober om 15u in het Bergéstadion in Tienen. Abonnees mogen deze wedstrijd gratis bijwonen. Geen abonnee? Vanaf 12 jaar betaal je 10 euro voor een ticket. Bemachtig je ticket ter plaatse en supporter mee voor onze U23!

Koop je abonnement