3rd kit AI

Bij OH Leuven geloven we in de kracht van samenwerking en innovatie. Daarom ontwikkelen we samen met onze fans en met behulp van AI ons derde wedstrijdshirt. We bieden onze fans de unieke kans om het ontwerp mee te bepalen.

Jouw mening telt

In de eerste fase van het ontwerpproces lanceren we verschillende polls via de OH Leuven app. Jouw stem bepaalt welke kleuren, shirt elementen en tekst in het definitieve ontwerp wordt opgenomen.

Artificial Intelligence

Bij OH Leuven streven we naar voortdurende innovatie, zowel op als naast het veld. In samenwerking met Cronos, Raccoons en Inspire Sports genereren we verschillende shirt patronen met behulp van AI. Het definitieve shirt patroon wordt uiteindelijk zélf door de OH Leuven fans gekozen. Op basis van alle input werken we vervolgens samen met onze teamwear partner Stanno (Special Design) aan de definitieve uitwerking van het shirt.

Play-offs

Tijdens de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie tegen KV Mechelen dragen onze spelers voor het eerst het nieuwe derde wedstrijdshirt. Ook tijdens de play-offs spelen we met dit shirt!

Blijf op de hoogte van onze updates en verdere aankondigingen via deze pagina. Download de OH Leuven app hier en beslis mee over onze 3rd kit!

#samenkanmeer

Koop je abonnement