A-Team

Richie Sagrado vertrekt naar Venezia FC

Richie Sagrado (20) verlaat OH Leuven en maakt de overstap naar Venezia FC. Hij tekent er een contract van vier seizoenen.

Richie Sagrado kwam in 2021 over van de jeugdacademie van KRC Genk. Na enkele seizoenen bij onze U21 en U23 groeide hij uit tot een vaste schakel op de rechterflank. In 2023 debuteerde hij op het hoogste niveau, waar hij ondertussen 36 wedstrijden speelde waarvan 29 in de basis. Ook mag hij 2 goals en 1 assist achter zijn naam zetten. Sagrado verdedigde de Belgische kleuren al in 18 wedstrijden met onze nationale jeugdteams. Hij tekende zopas een contract voor vier seizoenen bij Venezia FC. Een mooie stap in de carrière van ons jeugdproduct!

CEO Frédéric Van Den Steen: “We zijn als club zeer fier en trots op de ontwikkeling die Richie heeft doorgemaakt, en dat we daaruit nu deze mooie transfer kunnen realiseren. Dit is een bekroning voor zijn harde werk en talent, maar ook voor het hele team erachter. Het is een bewijs dat de werking van de club en de academie succesvol is en zijn vruchten afwerpt. We wensen Richie alle succes toe in zijn verdere carrière!”

Koop je abonnement