Meer over Regional Academy

Exclusieve evenementen

Voor onze regioclubs en hun coaches organiseren we bijvoorbeeld exclusieve demotrainingen en workshops. Deze gaan specifiek over bepaalde trainingsthema’s voor jeugdploegen. Zowel 5v5, 8v8 als 11v11 komen aan bod. Naast dit eerder ruime aanbod bieden we ook specifiekere sessies aan rond techniektraining, videoanalyse en/of functionele techniektraining. We maken hiervoor gebruik van onze eigen interne kennis, coaches en specialisten die actief zijn binnen onze club. Maar we gebruik ook ons netwerk om kennis van buiten de club aan te bieden. We zorgen op deze manier voor bekende gastsprekers van nationaal en internationaal niveau die een workshop of seminarie leiden.

Ondersteuning TVJO’s

Met deze samenwerkingen willen ook het beleidsniveau van onze regioclubs ondersteunen. We organiseren bijvoorbeeld TVJO-meetings (technisch verantwoordelijke jeugdopleiding). Daarin helpen we bij het opstellen of verbeteren van een jeugdopleidingsplan. Ook onze specifieke manier van trainen en spelen (OHL-DNA) delen we met de regioclubs.

Toegang kennisplatform

Onze regioclubs krijgen toegang tot een speciaal ontwikkeld kennisplatform voor onze OHL Regional Academy. Hierop bundelen we interessante content voor hun jeugdopleiding, zoals een technisch plan of andere nuttige trainingsinhoud. Daarnaast geven we een duidelijk overzicht van de aankomende evenementen.
Regioclubs kunnen hier inloggen voor het kennisplatform: Kennisplatform Regional Academy.

Uitnodiging wedstrijden OH Leuven

Alle regioclubs mogen per seizoen minstens één wedstrijd bijwonen van het eerste elftal. Zij kunnen de wedstrijd beleven in de gezellige Familietribune van het King Power at Den Dreef Stadion. Daarnaast krijgt de club met het meest aantal aanwezige spelers op de wedstrijd kans om met de spelers het veld op te gaan als Spelerswacht en Vlaggenwacht.

Ook interesse om regioclub van OH Leuven te worden?

Contacteer onze OHL Regional Academy coördinator via noah.raeymaekers@ohl.be.

Koop je abonnement