Info

Ontdek hier alles over de OH Leuven Regional Academy.

Vragen?

Mail ons

De OH Leuven Regional Academy is een samenwerking tussen OH Leuven en meer dan veertig lokale voetbalclubs in Vlaams-Brabant. We willen deze regioclubs ondersteunen bij het verbeteren van hun opleidingsniveau, coaches en spelers. Dat doen we door vooral in te zetten op het delen van onze knowhow en door sterke inhoud aan te bieden. Hiernaast zetten we ook volop in op de band met onze regio te verbeteren. Dit doen we door verschillende activiteiten en ervaring aan te bieden.

Exclusieve evenementen

Voor onze regioclubs en hun coaches organiseren we bijvoorbeeld exclusieve demotrainingen en workshops. Deze gaan specifiek over bepaalde trainingsthema’s voor jeugdploegen. Zowel 5v5, 8v8 als 11v11 komen aan bod. Daarnaast bieden we ook specifiekere sessies aan rond techniektraining, videoanalyse en/of functionele techniektraining. We maken hiervoor gebruik van onze eigen interne kennis, coaches en specialisten, maar we maken ook gebruik van ons netwerk om kennis van buiten de club aan te bieden. Zo zorgen we voor bekende gastsprekers van nationaal en internationaal niveau die een workshop of seminarie leiden.

Ondersteuning TVJO's

Met deze samenwerkingen willen we ook het beleidsniveau van onze regioclubs ondersteunen. We organiseren bijvoorbeeld TVJO-meetings (technisch verantwoordelijke jeugdopleiding). Daarin helpen we bij het opstellen of verbeteren van een jeugdopleidingsplan. Ook onze specifieke manier van trainen en spelen (OH Leuven -DNA) delen we met de regioclubs.

Vlaggenzwaaiers

Als Vlaggenzwaaier ga je voor de aanvang van een officiële wedstrijd van het eerste elftal van OH Leuven mee het veld op. De geselecteerde leden vormen een lange rij, vlak voor de hoofdtribune en zwaaien met vlaggen op het veld tot de wedstrijd start. Hiervoor zoeken we telkens 30 spelers tussen de 5 en 12 jaar. Nadien kunnen zij in de tribunes de wedstrijd bijwonen samen met ouders en trainers.

Uitnodiging wedstrijden OH Leuven

Alle regioclubs mogen per seizoen minstens één wedstrijd bijwonen van het eerste elftal. Zij kunnen de wedstrijd beleven in de gezellige Familietribune van het King Power at Den Dreef Stadion. Daarnaast krijgt de club met het meest aantal aanwezige spelers op de wedstrijd kans om met de spelers het veld op te gaan als Spelerswacht en Vlaggenwacht.

Ons team

“Ik ben Noah Raeymaekers en sinds begin oktober 2022 coördinator van de OH Leuven Regional Academy. Daarnaast ben ik al jaren actief als jeugdtrainer en had ik het geluk om zowel op gewestelijk, provinciaal, interprovinciaal als elite-niveau ervaring te kunnen opdoen. Ik ben verantwoordelijk voor een vlotte samenwerking met alle regioclubs.”

Contactgegevens:

“Ik ben Erik van Wijk en sinds september 2022 mede- verantwoordelijk voor de scouting van de Elite Academy van OH Leuven. Twee jaar geleden kreeg ik de kans om als Academy Scout bij OH Leuven aan de slag te gaan. In mijn huidige rol stuur ik onze regionale scouts aan en organiseer ik de testdagen (OHL GO!) voor spelers met het oog op onze elitewerking.”

Contactgegevens:

Contact

Heb je een vraag of wil je lid worden van de Regional Academy?

Koop je abonnement