fbpx

Programma OHLAND

OH Leuven ontvangt zondag 19 maart om 16u RSC Anderlecht in een volledig uitverkocht King Power at Den Dreef Stadion.

De spelers van OH Leuven komen uitzonderlijk met een (elektrische) bus naar Den Dreef. We roepen de supporters op om de spelers om 14u15 feestelijk te ontvangen aan Ingang B en ze extra te motiveren voor de belangrijke wedstrijd in strijd voor play-off 2!

De poorten van het stadion openen een kwartiertje later om 14u30. Kom zeker op tijd om wachtrijen te vermijden! Een DJ zal op het plein voor de Extra Time en de Offside de sfeer verzorgen zodat alle supporters helemaal zijn opgewarmd voor de topper.

De wedstrijd tegen RSCA wordt omgedoopt tot Game for the Future. We proberen als club onze ecologische voetafdruk te verkleinen en ook als supporter kan jij mee het verschil maken. Dit kan al door met de fiets, te voet of het openbaar vervoer naar het stadion te komen of door een vegetarische hamburger te bestellen.

Ons doel is 3000 supporters die met de fiets naar Den Dreef komen. Uiteraard vergroten we onze fietsenparking om al deze fietsen te kunnen plaatsen. Alle supporters die met de fiets komen, ontvangen een gratis drankje! Ontdek alles over de actie hier.

Net voor de aftrap ontvangt kapitein Mathieu Maertens zijn Gouden Croc, de prijs van de bekende voetbalpodcast MIDMID voor de beste speler van het afgelopen jaar die niet voor een G6-club speelt. De aftrap van de wedstrijd wordt gegeven door niemand minder dan wereldkampioen Bart Swings en OH Leuven Legend Bjorn Ruytinx!

Laad zeker op voorhand je abonnementskaartje op via de Starnet cashless app. Lukt het niet om met de fiets te komen? Auto’s vermijden best de directe omgeving van het stadion. De club biedt met de gratis parking Kapeldreef en parking Philipssite twee alternatieven aan. Alle info over mobiliteit kan je hier terugvinden.

Koop je abonnement