U23

U23: OH Leuven op bezoek bij Mandel United

OH Leuven U23 gaat op de zestiende speeldag op bezoek bij Mandel United. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 3 december om 20u in Izegem.

OH Leuven speelde vorige week in het King Power at Den Dreef Stadion 2-2-gelijk tegen Olympic Club Charleroi. De Leuvense gelijkmaker viel pas helemaal op het einde van de wedstrijd. Coach Eddy Vanhemel was fier op zijn jongens dat ze nog een punt uit de brand sleepten. “Ik ben heel blij dat de jongens alsnog beloond zijn voor het collectief blijven gaan om toch dat resultaat neer te zetten. We mogen trots zijn op wat de jongens gebracht hebben en op de teamspirit en drive.”

Morgen wacht met Mandel United de voorlaatste in de stand. Een wedstrijd waar Vanhemel heel erg naar uitkijkt. “Ons eerste elftal is momenteel op winterstage in Spanje. Er zijn ook verschillende jongens van de kern van de U23 mee. En daar zijn we als opleidingsclub heel erg blij om. Maar dat geeft ook de ruimte aan jongens die tot op vandaag minder gespeeld hebben, maar op training wel altijd getoond hebben dat ze volwaardige U23-spelers zijn, om zich ook eens te tonen tijdens een wedstrijd. En daar kijk ik erg naar uit,” besluit de coach.

Adres: Sint-Jorisstraat 76, 8870 Izegem

Koop je abonnement