fbpx
U23

U23: 3-0-nederlaag tegen Jong KAA Gent

OH Leuven U23 ging vrijdagavond met 3-0 de boot in op het veld van Jong KAA Gent. Alle doelpunten vielen voor de pauze.

“Het was een beetje het verhaal van het hele seizoen”, opent coach Sascha Kotysch. “We kwamen al na drie minuten op achterstand. Bij uitvoetballen achteraan probeerden we in plaats van door te spelen een actie te maken en verloren we de bal.”

Vijf minuten later slikten we al het tweede doelpunt. “We deden na de 1-0 wel oké mee en hadden misschien iets meer de bal, maar speelden het niet altijd goed uit. We hadden onze momentjes wel, maar gevaar creëren was moeilijk. Bij de 2-0 werden we gepakt op hoekschop en nog in de eerste helft kregen we de 3-0 binnen.”

“In de tweede helft hebben we een goede reactie getoond. We kwamen tweemaal één tegen één. Als we meteen hadden kunnen tegenprikken dan was het misschien nog wat spannender. We probeerden wel, maar scoren lukte niet meer en zoals gezegd is dat een beetje het verhaal van dit seizoen. In de twee zestienen schieten we tekort.”

“Willen met positieve noot afsluiten”

Er resten onze jongens nog twee competitiewedstrijden. “We willen uiteraard graag nog een wedstrijd winnen. Volgende zaterdag treffen we met Antwerp B een beloftenploeg en op de laatste speeldag trekken we naar Virton.”

“We moeten trachten met een positieve noot af te sluiten. Het is wel mooi om te zien hoe de jongeren zoals Opoku, Bulut en Heremans zich integreren. De ontwikkeling zit goed. We zijn volop aan het bouwen om volgend seizoen vanaf de start competitief te zijn.”

Doelpunten: 3′ Adullahi (1-0), 8′ Van Hauter (2-0), 40′ Idris Adullahi (3-0).

Opstelling OH Leuven U23: Jochmans, Osifo, Van Bost, Parmentier, Sturbaut, Lausberg, Hassouan (78′ De Wolf), Agyapong (73′ Kam), Heremans, Bulut, Opoku.

 

Koop je abonnement