A-Team

TEAM TALK – Oscar Garcia: “We spelen elke week beter, ik wil die lijn doortrekken”

Zondag trekt OH Leuven naar Sint-Truiden voor de zevende speeldag van de Jupiler Pro League. Coach Oscar Garcia blikt vooruit op de wedstrijd en komt terug op de transferperiode en de competitiestart. "Het team sluit nu veel beter aan bij wat ik wil en is veel gebalanceerder."

Coach Garcia is op zijn hoede voor STVV. “Ik verwacht een heel gemotiveerd Sint-Truiden. Ze hebben een nieuwe coach en iedereen zal zich willen tonen. Maar we concentreren ons op ons eigen spel en wat we zelf willen tonen. We zullen klaar zijn.”

Over de competitiestart, 10 op 18 na 6 wedstrijden en een plaats in de top-6, is onze coach best tevreden. “We startten goed, maar ik ben ook niet heel blij. We hadden vier tot zes punten meer kunnen hebben, maar dat is voetbal. Elke week spelen we beter en beter, dus ik verwacht dat we zondag minstens het niveau halen van tegen Standard.”

Ga mee op verplaatsing en moedig de spelers aan zodat we samen de drie punten kunnen meenemen naar Leuven! Volwassenen kunnen aan 15 euro de wedstrijd bijwonen. Kinderen onder de 12 jaar betalen 10 euro. Koop hier je tickets voor deze wedstrijd. Ook ter plekke kan je nog tickets aankopen. Er geldt géén combiregeling, dus je kan samen met een supportersclub of op eigen initiatief afzakken naar Stayen.

Beluister het volledige gesprek met coach Oscar Garcia hier. Team Talk is ook als podcast beschikbaar op onder meer SpotifyApple PodcastsAmazon MusicGoogle Podcasts en Castbox.

Koop je abonnement