A-Team

TEAM TALK – Oscar Garcia: “STVV heeft een sterk team dat goed op elkaar is ingespeeld”

OH Leuven maakt zaterdag de verplaatsing naar STVV. Coach Oscar Garcia waarschuwt voor de kwaliteiten van de Truienaars en komt ook nog even terug op een tumultueuze avond in Knokke.

“De spelers van STVV weten altijd wat ze moeten doen, vooral mét de bal. Je ziet dat ze al even met hun coach werken.” Oscar Garcia is op zijn hoede voor onze tegenstander van zaterdag, maar gelooft ook in het kunnen van zijn eigen team. “Ik heb er vertrouwen in dat mijn spelers vooruitgang blijven boeken. We kijken uit naar de volgende wedstrijden.”

Wil jij mee het bezoekersvak in Sint-Truiden vullen en de spelers aanmoedigen tijdens de belangrijke wedstrijd tegen de kanaries? De club en de spelers hebben beslist om alle tickets van de meereizende supporters te betalen. En ook de supportersbussen van de supportersclubs worden vergoed door de club. Hoe je aan een ticket geraakt, vind je HIER.

Bekijk het volledige gesprek met onze coach hieronder. Team Talk is ook als podcast beschikbaar op onder meer Spotify, Apple Podcasts, Amazon Music, Google Podcasts en Castbox.

Koop je abonnement