Club

Ga gratis mee naar STVV

OH Leuven speelt volgende zaterdag 9 december om 18u15 een belangrijke wedstrijd op Stayen tegen STVV. De club en de spelers hebben beslist om alle tickets van de meereizende supporters te betalen.

Er heerst al heel het seizoen een fantastische sfeer in het King Power at Den Dreef Stadion. En daarom willen de club én de spelers een inspanning doen voor onze fans. Naast de tickets van alle meereizende supporters, die deels door de spelers en deels door de club worden vergoed, betaalt de club ook de supportersbussen van de supportersclubs. En hopelijk vullen we zo het hele bezoekersvak!

Voor deze wedstrijd geldt geen combiregeling. Het is dus mogelijk om samen met een supportersclub of op eigen initiatief af te zakken naar Sint-Truiden.

Praktische info:

  • Met de vouchercode (1564606/6070) kunnen er vanaf maandag 4 december om 10u tickets worden aangekocht. Uw ticket komt vervolgens op 0€ te staan. Er zal dus niet moeten betaald worden bij het boeken van de tickets.
  • De supportersclubs verzamelen de info van de deelnemers en boeken de tickets van de meereizende supporters op hun bus zoals bij een normale wedstrijd. Voor elk ticket kan de vouchercode worden ingegeven. Deze tickets worden ten laatste op donderdag 7 december om 20u via Roboticket geboekt.
  • Supporters die met eigen vervoer naar Sint-Truiden willen gaan, kunnen hun ticket online aanschaffen met eenzelfde vouchtercode of langskomen op het secretariaat.
  • Supporters die de dag zelf nog aan het bezoekersloket een ticket wensen, kunnen dit daar ook gratis verkrijgen, maar de clubs vragen om tickets zoveel mogelijk op voorhand te claimen.

We hopen onze fans massaal te mogen verwelkomen op Stayen. Maar eerst, de topwedstrijd in het Bosuilstadion tegen Antwerp FC!

Koop je abonnement