A-Team

TEAM TALK – Ignace N’Dri: “We willen tonen dat STVV maar een uitschuiver was.”

Zondag ontvangt OH Leuven KV Kortrijk in het King Power at Den Dreef Stadion. Ignace N'Dri wil samen met zijn ploeggenoten iets rechtzetten na de nederlaag op STVV. "We willen onze fans plezier bezorgen. Thuis kunnen we altijd nog net iets meer." Aftrap om 19.15u.

Ignace N’Dri is tot nu toe onbetwist titularis dit seizoen. Hij stond al 7 keer in de basis en scoorde tegen Standard zijn eerste doelpunt. Een groot contrast met vorig seizoen, toen hij het moeilijk had om zich door te zetten en kreeg af te rekenen met een knieblessure. “Ik voel me beter dan vorig seizoen. Ik heb hard gewerkt om hier te staan. Het vertrouwen van de coach doet me deugd en ik ben blij dat ik het hem kan teruggeven.”

Zondag tegen KV Kortrijk wil N’Dri opnieuw aanknopen met de overwinning, na een ongelukkige nederlaag tegen Sint-Truiden vorige week. “We willen echt winnen. Thuis kunnen we altijd nog net iets meer, dus w gaan vol voor de drie punten.”

Beluister het hele gesprek met Ignace N’Dri hier of via onder meer Spotify of Apple Podcasts.

Ticketprijzen starten vanaf 17 euro voor volwassenen en vanaf 5 euro voor kinderen. Ook op de dag van de wedstrijd is het vanaf 10 u. mogelijk om tickets aan te kopen aan de ticketingcontainer. Je kan zowel online als offline tot de start van de wedstrijd je ticket aankopen.

Koop je abonnement