A-Team

TEAM TALK – Birger Verstraete: “We zijn onze supporters een reactie verschuldigd”

OH Leuven ontvangt zondag Antwerp aan Den Dreef. De middenvelder wil voor eigen publiek iets rechtzetten na de zware nederlaag tegen KV Mechelen. "Dat gevoel van na die wedstrijd, dat moeten we voor de geest halen net voor we zondag het veld op stappen. Ik, en ik hoop niemand anders in de groep, wil dat gevoel nog eens ervaren." Aftrap om 16u.

“De korte break kwam op een goed moment na de zware nederlaag op Mechelen”, blikt Verstraete nog even terug op het weekend zonder competitievoetbal. “We hebben 2 weken tijd gehad om die 5-0 te verwerken, de koppen bij elkaar te steken en vooruit te kijken naar Antwerp.”

Verstraete kijkt zondag een van zijn ex-clubs in de ogen. “Voor mij is het best een speciale wedstrijd, dus ik kijk er absoluut naar uit en hoop op een positief resultaat. We moeten dezelfde grinta tonen als zij gaan doen en geloven in onszelf. Dat is het belangrijkste van allemaal.”

Beluister het hele gesprek met Birger Verstraete hier of via onder meer Spotify of Apple Podcasts.

Ticketprijzen voor volwassenen starten vanaf 22 euro. Studenten en kinderen onder de 18 jaar kunnen vanaf 10 euro hun ticket bemachtigen. Nieuwe fans kunnen online of aan het secretariaat van de club tickets aankopen tot zaterdagavond 19 oktober. Bestaande fans die al eerder tickets kochten, kunnen op wedstrijddag aan het loket of online tot aanvang wedstrijd maximum twee tickets aankopen.

Claim hier jouw zitje!

Koop je abonnement