Women

Stefanie Antonia Sanders tekent bij OH Leuven

Stefanie Antonia Sanders komt over van de Duitse club Werder Bremen. De 25-jarige aanvalster tekent een contract van één seizoen aan Den Dreef.

Stefanie Antonia Sanders begon in 2015 haar professionele carrière bij Werder Bremen, waar ze ook haar jeugdopleiding genoot. Bij Werder Bremen speelde ze 35 wedstrijden waarin ze 19 doelpunten scoorde. In 2017 maakte ze de overstap naar UCF Knights Women, de ploeg van de universiteit van Central Florida. In 2019 keert ze terug naar Duitsland om bij SC Freiburg te gaan voetballen. Voor deze club scoorde Sanders acht doelpunten in 34 wedstrijden. Twee jaar later transfereerde de Duitse aanvalster naar FC Rosengard, waar ze elf keer raak trof in 38 wedstrijden. In januari 2023 keerde Sanders terug naar Werder Bremen, waar ze in totaal nog tien wedstrijden speelde. Nu maakt de aanvalster de overstap naar België.

Coach Jimmy Coenraets is tevreden met deze laatste versterking van de mercato. “Met Stefanie Antonia Sanders hebben we nog een extra troef in ons aanvallend departement. Het is een speelster die weegt op een verdediging en ze heeft een neus voor doelpunten. Stefanie heeft ook al veel internationale ervaring. Het is nu aan ons om haar zo snel mogelijk te integreren in onze groep,” aldus Coenraets.

Koop je abonnement