fbpx
Women

OH Leuven Women start Play-Offs tegen KRC Genk Ladies

Zaterdag 23 maart vangt OH Leuven Women op eigen veld de play-offs aan. Om 19u ontvangen ze KRC Genk Ladies. Coach Jimmy Coenraets blikt vooruit.

Afgelopen week speelden onze dames de halve finale van de beker van België. Met een ruime 0-7-overwinning tegen Essevee Women wisten ze zich te kwalificeren voor de bekerfinale. Deze wordt op 1 mei aan Den Dreef gespeeld tegen Club YLA. “Het was een zeer sterke en mature wedstrijd. Deze finaleplaats betekent veel voor ons. We kijken er alvast naar uit”, verklaart een positieve Coenraets.

Zaterdag beginnen de troepen van Coenraets op eigen veld aan de play-offs. “Alles ligt heel dicht bij elkaar dus elke wedstrijd is belangrijk. Met Arno Van Den Abbeel is er een belangrijk staflid bijgekomen. We hebben samen hard gewerkt en ons maximaal voorbereid op de komende periode. We hopen natuurlijk het tot een goed einde te brengen”, aldus Coenraets.

Steun onze dames tijdens hun eerste play-off wedstrijd tegen KRC Genk Ladies. De aftrap wordt zaterdag om 19u gegeven op de Banqup Academy. Tickets zijn ter plaatse te koop.

Koop je abonnement