Women

OH Leuven Women speelt eerste thuiswedstrijd tegen Standard Fémina

Op de tweede speeldag van de Lotto Super League ontvangt OH Leuven Women op zaterdag 7 september Standard Fémina. De aftrap wordt gegeven om 13u30 op de Banqup Academy.

Nadat onze dames afgelopen weekend hun eerste driepunter behaalden op het veld van Club YLA, spelen ze zaterdag hun eerste thuiswedstrijd tegen Standard Fémina. Ook zij wonnen hun eerste wedstrijd tegen Essevee Women. De duels met de Rouchettes zijn altijd felbevochten. Van de laatste 5 thuiswedstrijden wonnen onze dames er 4, en ze zijn vastbesloten om deze positieve lijn door te trekken.

Coach Arno Van Den Abbeel: “Ik kijk positief vooruit. We zitten in een goede flow en daar gaan we op voortbouwen. Langs de andere kant ben ik ook op mijn hoede want er zijn geen gemakkelijke wedstrijden in dit format. Als we enkele percentjes beter kunnen doen dan tegen Club YLA dan gaan we een goede wedstrijd spelen. Zeker thuis gaan we onze huid heel duur verkopen.”

Supporter mee en loods de dames naar een nieuwe overwinning! Tickets zijn ter plaatse beschikbaar. Volwassenen kunnen aan 7 euro de wedstrijd van dichtbij meemaken. Kinderen onder de 12 jaar en abonnees mogen alle wedstrijden gratis bijwonen. Geraak je er niet? Bekijk de wedstrijd dan live op tv!

Koop je abonnement