Women

OH Leuven Women op bezoek bij Mechelen Dames

OH Leuven Women speelt op zaterdag 11 februari om 19u tegen KV Mechelen Dames. Coach Jimmy Coenraets kijkt vooruit naar de wedstrijd tegen de negende in het klassement.

“We speelden deze week een oefenwedstrijd tegen PSV om ervoor te zorgen dat iedereen aan voetballen toekomt,” opent Jimmy Coenraets. “Want zaterdag spelen we alweer de laatste competitiewedstrijd voor de international break. Een break om trots over te zijn gezien het hoge aantal internationals. Valesca Ampoorter mag voor de eerste keer opdraven voor het A-team van de Red Flames, een ervaring rijker voor haar en als club iets om terecht fier op te zijn.”

De heenwedstrijd won OH Leuven Women met 4-0 van KV Mechelen Dames,  de nieuwkomer in de Superleague. “Het is een ploeg in opbouw en met de juiste ambitie. Het speelde gelijk tegen Club YLA, een prestatie op basis van inzet en grinta. We ervaren dat iedere tegenstander de mindset ‘niets te verliezen’ hanteert tegen ons, ook dit weekend zal dat niet anders zijn,” besluit Jimmy Coenraets.

Adres: Liersesteenweg 206, 2800 Mechelen

Koop je abonnement