Women

OH Leuven Women op bezoek bij KAA Gent Ladies

Op speeldag vier van de Lotto Super League trekt OH Leuven Women naar Gent. De wedstrijd start zaterdag 21 september om 13u30 in de Chillax Arena.

Na drie speeldagen zitten onze dames aan een knappe negen op negen. Vorige week pakten ze drie punten tegen KRC Genk Ladies waardoor ze nu alleen aan de leiding staan. “Dat is goed voor het vertrouwen. We tonen een goede mentaliteit op het veld. Hopelijk kunnen we de wedstrijden zo blijven afmaken maar we bekijken het week per week”, aldus trainer Van Den Abbeel.

Na haar derde overwinning probeert OH Leuven Women haar positieve lijn door te trekken. Zaterdagmiddag trekken ze naar de Chillax Arena in Gent. Van de laatste tien ontmoetingen tegen KAA Gent Ladies wonnen onze dames er maar liefst acht. “Desondanks wordt het zeker geen gemakkelijke verplaatsing. We gaan vechten voor elk punt en er alles aan doen om de drie punten mee naar Leuven te nemen.”

Ga mee op verplaatsing naar Gent en supporter mee voor onze dames! Tickets zijn ter plaatse verkrijgbaar. Geraak je er niet? Bekijk de wedstrijd dan live op tv op DAZN.

Koop je abonnement